![]() |
Masini tari la Constanta
Maine cica in fata la REX la ora 16:00 vin cele mai tari masini din ROMANIAAA ... asa scria acolo la C&C si in neptun tot maine in fata la steaguri la ora 13:00 ... pe cine vad pe acolo ? :D
|
Mda ....
Mi se pare ca o sa fie o cacanarie ca anul trecut ... cu C&C .... cand au venit 15 masini facute de ei si bla bla ... nimik interesant ... Eveniment ar insemna sa SE ADUNE MINIM 100 MASINI TUNATE DIN TOATA TZARA !!! Nu caravana C&C pe care o stie toata lumea ... totzi impresarii .... baietzashu' lu mamica si lu' taticu care f#te timpul toata ziua ... si cand s-a terminat \" expozitia \" , la intoarcere 2 masini s-au facut praf , una nu mai stiu ce a patzit .. etc ... Nu e treaba ... Daca ar fi sa se faca un Eveniment Auto , sa se adune frate numai masini preparate din Romania ... nu 10-15 masini ... |
Yep ... asa e anu trecut a fost de cacat niste masini care le stia toata lumea nik nou ... Si tot asa au pus ditai mai afisele ca vin vreo 60 de masini nu mai stu sg cat spuneau anu trecut si au fost cateva ...
Anu asta din toata tara, cred ca o sa fie cu 5 mai multe :))) X-ray u treci pe acolo ... eu ma duc ca sunt curios de fel si sa vad ce balarie o sa fie Apropo ... nu ti-am mai vazut masina in za town ... nu ai terminat-o? |
Nu am trecut pe acolo ptr ca stiam ca va fi la fel ca anul trecut ... nashpa deci ...
Am iesit cu masina in Za Town azi-noapte ... |
Marfa CTL-ul ... la facut super si au mai fost cateva ...
|
belea a fost si cadillacu` cu 155 de decibeli
|
poze de ce nu puneti??ca 'si noi,cei din celalalt capat de tara' vrem sa ne 'spalam' ochii cu ceva poze :lol: :lol:
|
:lol::lol::lol::lol::lol: vezi si tu prin Constanta, cauta acolo Tuning Show Mamaia Iulie 2004 ceva de genu asta .... :lol::lol::lol: ........ oricum a fost dragutz :D
|
pff topicu asta s` imputzit :) ... k peshtele .. am crezut k e ceva nou .. cadilacu era marfa si ctl`u :)
|
DonHacker... nu mai dezgropa si tu toti mortii.... ca ai mai facut asa si in alta parte.... uite-te si tu inainte la datele topicurilor... si daca nu mai sunt de actualitate nu mai posta....
|
pozele sunt acilea, orbule!
https://www.4tuning.ro/gal/thumbnails...%20show%202004 donhacker, esti penalizat o luna nu ai voie sa scrii nimic ! |
| All times are GMT +2. The time now is 05:57. |
- Copyright 2026 4Tuning