![]() |
Motoru' meu
Hello again! aici poze cu compartimentu' vostru motor.poze simple artistice , curate murdare,dintr-un unghi 2 3 15,pot fi si ceva gen before\after, tot ce conteaza este sa fie REalE.Sanatate lumii!:twisted::twisted:
|
Re: Motoru' meu
1 Attachment(s)
Dacia Break 1994, retineti bine anul :D, vopsea originala (asta ca sa imi scuz compartimentul motor)
|
5 Attachment(s)
Before si after:arrow:
|
1 Attachment(s)
inca un motor...
|
nimeni?
|
scuzati de off, dar am si eu o intrebare? am o dacie, si as vrea sai spal comaprtimentul motor la o spalatorie cu spuma activa cu tot ce trebe, dar ce trebuie sa acopar peacolo sa nu ajunga unde nu trebe apa? si cu ce sa acopara? mentionez cai pe injectie! si alte sfaturi de spalat sau facut boboc?!:)multumesc!!!
|
pai inveleste calkulatorul ca stiu ca este in compartimentul motor, si bobina cu cititorul ala de pe volanta, ca stiu ca sunt cam toate in acelasi loc:) si incearca sa duci masina cu motorul cat mai rece la spalatorie, pentru ca socul termic nu iar face bine (motor cald+ apa rece si cu presiune nu e combinatia cea mai buna)
nu am injectie dar miam dus si eu dacia la spalat de motor si am acoperit bobina de inductie si delcoul |
Quote:
Quote:
Cel mai bine este sa speli motorul vara...dupa. lasi masina la soare cateva ore, cu capota deschisa si aia este. Bineinteles si principalele componente trebuie invelite in niste pungi si izolate. |
1 Attachment(s)
ce ziceti de al meu ?
|
3 Attachment(s)
si pe al meu din 84':D
|
1 Attachment(s)
1.4 trAnSPIRAT:D
|