![]() |
Vand cateva jeguri
1 Attachment(s)
Vand cateva machete invechite si cu defecte. Le am de mult timp asa ca nu am nici cutii la ele. Daca le vreti, dati-mi un pm: si va dau id de mess si mai vb acolo. Mai jos aveti toate detaliile despre ele, pretul lor etc.
1) Lamborghini Diablo 1/32 cred (firma necunoscuta) -o usa lipsa PRET: 8 lei 2) Limousine 1/58 (Majorette) -geam fata spart, cateva zgarieturi, un far lipsa PRET: 4 lei 3) Fiat Cinquecento 1/24 (BBurago Italy) -o usa care se deschide ca si la Lambo:lol:, un scaun rupt, faruri lipsa, directia stricata, o roata rupta (o am, insa nu cred ca se poate repara) PRET: 17 lei 4) Chevy Impala Police 1/59 (Majorette) -o usa rupta, murdar in interior cu plastilina, ceva zgarieturi PRTE: 4 lei 5) Dodge Viper 2005 1/64 (HotWheels) -cam zgariat, si facut cu acuarela rosie deasupra unei usi PRET: 4 lei 6) Racing Proto 1/60 (Majorette) -nu are defecte, cu exceptia unor mici mici zgarieturi PRET: 4 lei PRET TOATE: 30 lei , numai daca le luati pe toate odata *preturile nu includ transportul **rezerv dreptul de a REFUZA unii useri, din diferite motive (de exemplu: daca ceilalti useri spun ca el a mai dat tzepe) ***OPTIONAL! ATENTIE! pot inderparta "desenele" de pe machete, doar cu 1 leu in plus la pret (nu pentru fiecare macheta, daca le luati pe toate si vreti sa indepartez desenele tot un leu in plus platiti) |
Re: Vand cateva jeguri
ce zici daca iti iau fiatu cu 20 cu tot cu transport?
|
Kagula, ai pm!
|
uppp!
|
fiatul s-a dus!:-) up cu celelalte!
|
Limuzina si Impala de politie le iau eu. Astept p.m. de confirmare , merci !
|
up!!!
|
valabil
|
Impala si Limuzina vor pleca maine catre Thunder77, asa ca 99.9% nu mai sunt la vanzare:lol: Up cu restul!
|
valabil
|
Un update la starea machetelor:
la Lambo Diablo 1/32 firma necunoscuta, s-a mai rupt o usa, deci nu mai are usi :lol: in schimb usa aceasta o mai am, deci cei priceputi cred ca ar putea s-o repare;) uppp!! |
uppp! Haideti scapati-ma de ele!!
|
up! up!
|
up! :sad: nimeni...
|
!!!up!!!
|