![]() |
A mana de ajutor va rog!!!
Am o problema la un BMW 318i pisicutza din `94.
Problema e k mi`au murit ceasurile in bord cu exceptzia vitezometrului. Deci indicator benzina,turometru,apa sunt moarte! Iar pe display`ul kilometrilor i`mi apare "PPPPPP" in loc de km si inspectzion. Va rog sa`mi da`tzi o parere care ar fi problema. |
Re: A mana de ajutor va rog!!!
BRING UP MY POST!
|
Bring up my post!
Hai mey chiar nu are nimeni nici o idee? |
Schimba cu alte ceasuri care stii sigur ca sunt bune. Verifica si sigurantele dar ma indoiesc sa fie vreuna arsa.
|
:)) si mai poti incerca sa schimbi totul cu exceptia volanului. Acum serios, am impresia ca problema cu contactele imperfecte este ceva comun la E36. In principiu este posibil sa fie alimentarea cu + care se face printr-un fir rosu/violet sau rosu/maro sau gri/rosu, depinde de modelul pe care il ai. Consulta manualul la schemele electrice si vezi ce-ti duce +ul la ceasuri.
off> si mie mi s-a mai intamplat sa-mi ia toate luminile pe bord, l-am atins putin (ca pe televizoarele SIRIUS) dupa care si-a revenit, mai apoi cand am avut sculele potrivite am desfacut plansa inferioara de la bord si am atins putin mufele (un spray de contacte ar fi potrivit). |
Quote:
|
Pai.. becurile merg... mufele le`am desfacut de 1000 de ori.. O sa incerc alte ceasuri sa vad daca e vre`o schimbare.
|
Quote:
|
Sal. vezi daca ati mai merge ancarcarea la alternato
|
daca se dovedeste ca ai probleme din cauza ceasurilor si trebuiesc schimbate....am eu unele impecabile de pisicutza(2000 vanos 150cp) cu indicator pana la 260km/h+ o sumedenie de alte piese ......daca te intereseaza detalii sau poze ma gasesti pe messenger la id bmw_dezmembrari.Stima!
|
asa mi s`a intamplat si mie , problema era ca trebuia bagate ff bine mufele...si asta dupa multe incercari.
nu cred k e cazul sa le schimbi, doar verifica sa nu ai vreun pin strambat si sa nu iti faca bn contact. |
verifica instalatia electica de la motor.exact acelasi lucru am patit si eu si am descoperit instalatia topita. am schimbat-o si s-a rezolvat.
|
Multumesc baieti. Am rezolvat problema! Am schimbat ceasurile si merg! Crys_bb am nevoie de ceva piese o te anunt pe ym.
|
sigur.....
ma gasesti la id bmw_dezmembrari sau 0761327347 |
| All times are GMT +2. The time now is 18:37. |
- Copyright 2026 4Tuning