![]() |
vand/schimb cateva telefoane
vand urmatoarele telefoane:
-Nokia N81 in stare buna,arata cam 7/10 insa functioneaza bine,am la el card de 2 gb si incarcator,bateria tine cam 3 zile,culoare cobalt blue(bate spre mov)-400 ron negociabil -nokia 6233 negru,aspect 9/10,functioneaza f. bine dar nu mai am cardul la el,am incarcatoru si atat-360 ron negociabil -Sony Ericsson Z800i gri,arata destul de folosit 7/10 si cred ca functioneaza destul de bine,nu a fost folosit de ceva timp,o sa il incerc si o sa revin cu informatii,200 ron destul de negociabil -Lg Ku250 negru,nu are f. mult de cand e cumparat,arata destul de bine,cutia completa cu care a venit(incarcator,baterie) si cumparat separat card de 512 si 2 perechi de casti care amandoua functioneaza perfect-200 ron putin negociabil(telefonul iubitei....) Sau schimb: ma intereseaza sa schimb 2-3 ale mele cu 2 telefoane mai noi si mai complete ca accesorii sau 1 Lcd si 1 telefon mai nou nu ezitati sa puneti orice intrebare,raspund cat pot de promt,or sa vina si pozele in maxim 2 zile Nr tel:0766.891.786 Ym:[email protected] |
Re: vand/schimb cateva telefoane
un e51 la scumb cu n81 vrei ?
|
cum functioneaza si ce accesori ai la el?oricum tre sa le vedem in prealabil daca e..
|
am : sony ericson v640i, vodafoe 527, mio a701 , te intereseaza ceva?
|
Quote:
|
17 Attachment(s)
pozele promise
|
shine pe nokia? am doar incarcatoru...
|
am doua nokia si cum arata shine?
|
up nimic?
|
up...
|
Samsung U600+Mp3 Player Samsung K5 2gb cu boxa incorporata pe N81 ?
|
nu man multumesc am vazut recenziile despre U600 si nu ma incanta,daca ai ceva mai bun dau 2 telefoane pe unul :)
Sau un tv lcd ceva mai mic asa gen 19" |
ups?...
|
am gasit cardul de 64 pt 6233 iar sony functioneaza perfect,dar nu am cartela pt testare..oferte nimic?totul e negociabil..:D
|
dau ambele nokia pe ceva cu camera buna,poate chiar un touch screen,nu ma int neaparat telefoane f noi,decat telefoane destepte,sau 6233+sony pe un nokia mai vechi gen n93,3250 cam astea ma intereseaza :D apropo toate sunt negociabile veniti cu oferte si discutam rpd k vreau smartphone :D sau ceva f. frumos dar sa aiba accesorii...sony e codat pe vodafone dar merge bine de tot...la vremea lui a fost o gramada de bani :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:23. |
- Copyright 2026 4Tuning