![]() |
Bosozoku
8 Attachment(s)
Masinile bosozoku sunt practic primele masini de drift din lume.
Ele au fost vazut primele prin anii 50 ca Industria Automobilistica Japoneza care s-a intins rapid.Primele masini in acest stil erau cunoscute sub numele de "Kaminari-Zoku"(雷族 "Lightning Tribes"). Bosozoku, de asemenea, are un stil distinct de modificare auto, numit "stil Bosozoku". Aceste masini sunt adesea modificate cu ţevi de eşapament mari, vopsea strălucitoare, şi kituri Wide bodykit mare. De asemenea, populare sunt coolere de ulei sau mai puţin frecvent turbinile mari sau intercoolere cu tubulatură foarte lustruita, de obicei, montat într-o poziţie proeminentă în bara de protecţie faţă. |
Re: Bosozoku
In opinea mea unele dintre ele dau in kitsch.. :(
|
asa e bebe, in opinia multora sunt kitch, da` fac parte dintr`un patrimoniu :) sunt primele masini de curse japoneze , tre respectat si aspectu asta
|
unele elemente chiar imi plac
|
510 bluebird si skyline din ultima poza arata a 1310,oricum e bine ca inca exista istorie :)
|
nici masinile de vtm de pe la noi nu poti zice ca arata toate foarte bine din punct de vedere estedic, deci e ceva similar zic eu.
|
low 14.. e beton maisna aia.. si prima la fel .. skyline-ul
si cea gri e dementiala la noi istoria acum se scrie.. inainte nu prea am avut istorie la nivelul acesta |
Quote:
|
4 Attachment(s)
cum n`au ma? :)) doara si astea alergau la inceputuri pe trecatori prin munti, bine-cunoscutele "touge-battle" foare similare cu etapele de VTM sau viteza in coasta de la noi...in plus, si daciile pregatite de "batrani" aratau cam la fel, jantele alea cu buza dubla si polishata Gotti , gume intinse la maxim, pasaje la roti facute "in graba", acele aspecte "all GO,no show" :) ..unde mai pui ca si motorizarile erau aproape identice :) acele 1.6 cu dublu-carb si "trompete"
|
Mda ... ai dreptate ...
Eu m-am gandit de prima oara la masinile din ziua de azi de la raliu , nici nu mi-au trecut prin cap masinile vechi de vtm de la noi din tara :) |
HoricutzWSR ... mersi pentru sustinere, pentru ca asa ceva aveam si eu in gand.
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:58. |
- Copyright 2026 4Tuning