![]() |
Zgarietura pana la tabla
Salut.
Problema e simpla:am zgariat masina pe o portiune de vreo 2 cm pana la metal...cu ce as putea sa dau pe zgarietura ca sa nu dea rugina?la un magazin auto mi-au recomandat o pasta polish,cica e buna...alte solutii?merci |
Re: Zgarietura pana la tabla
nu ai casco?
|
n-am casco.ca daca aveam era facuta masina pana acum
|
dute la un magazin de vopsele auto si fa 10 grame de vopsea pe care sa o aplici cu o pensula mica , ca cea de oja, alta chestie nu stiu ,,
|
O reparatie care sa reziste in timp: slefuieste zona cu un abraziv (P240), degreseaza zona, aplica un chit fin, slefuiesti chitul (cu P240), dupa care aplici filler. Dupa ce ai matuit filler-ul degresezi si aplici vopseaua si lacul. Banuiesc ca nu vei vopsi toata piesa asa ca iti recomand un polish pe zonele unde s-a facut pierderea.
|
subscriu la soultia de mai sus, ai grija sa cumperi exact vopseaua de pe masina
|
Operatia nu va reusi daca nu e facuta de o persoana care stie cat de cat ce face... Iar 240 e f gros pt c zici tu acolo... daca e metalizat se va vedea din prima "lucarea", si mai bine ar arata zgarietura, parerea mea.
Cel mai bine mergi la un vopsitor priceout, eventual o cunostinta ceva, sa se rezolve mai bine si mai ieftin. Ar mai fi o solutie "creioanele colorate", cele tip "marker" cu vopsea dar e f greu sa nimeresti nuanta, poate ai noroc totusi. Eu am zgarietura tot cam 2cm dar e si putin indoita tabla, are cam un an si nu a dat rugina decat fff putin, superficial (tot pana la tabla e atinsa), dar astept sa se adune mai multe sa ajung la vopsitor. |
Quote:
|
m-am gandit sa o las pe mana unui vopsitor(am pe cineva in familie care se pricepe),decat sa ma bag eu sa mai fac alte prostii.multumesc tuturor pentru raspunsuri;)
|
oky, o sa ziceti ca e blasfemie sau ceva
dar si eu pe masina am avut cam o portiune micuta unde a sarit vopseaua de pe ea 2cmx2mm am dat cu lac de unghii transparent de la prietena, si nu a dat rugina de 1 an de zile dar probabil mai bine o duci la un vopsitor |
Si mie mi s-a intamplat sa mi-o zgarie vecinul meu (avem certuri destul de dese) din cauza locului de parcare. Pot acoperi vopsitul masinii cu asigurarea?
|
Am gasit un site unde imi raspunde la mai multe intrebari si care va poate fi de folos http://www.asigurareamasinilor.ro/index.html
|
daca n-ai casco....paste polish
|
Si daca ai casco cu fransiza, merita oare?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:49. |
- Copyright 2026 4Tuning