![]() |
muzica-n portbagaj
Salutare! Am un Ford Focus mk1 break si as vrea sa fac rost de niste boxe sa le pun in portbagaj, dar nu oricum. O sa realizez eu incinta, suportul din porbagaj, insa imi lipsesc boxele. Eu as dori sa montez mai multe boxe mici si un subwoofer, sau doua mai maricele si cu subwooferul la mijloc. Vreau boxe simple, fara plastice, leduri si alte prostii pe ele si cat mai ieftine. Pe net nu gasesc nimic pe gustul meu si ma gandeam acum daca sa merg in targ, la talcioc sa vad daca oi gasi ceva. Va intreb pe voi daca asta ar fi o solutie sau unde in alta parte as putea gasi?
|
Re: muzica-n portbagaj
Daca-ti pui si un scaun in portbagaj ......
|
Si o sa se auda muzica din talcioc la mare stil pe solo percutie si tambal. E o solutie proasta, cea mai proasta.
|
Totusi incearca sa faci cumva sa le integrezi in usi. Se aud mult mai bine si ar fi ideal in usi, dar trebuie sa faci ceva modificari.Subwooferul e ok in spate dar pentru voce... nus ce sa zic. Nici ca la talcioc nu se aude dar nici bine nu se aude. E un compromis.
|
vorbim de pret redus, dar chiar asa? sa cumperi din piata..
iar ideea cu placa si subwoofer'ul intre difuzoare, nu e deloc buna. subwoofer'ul trebuie sa fie intr'o incinta. ce vrei tu e free air si, in cel mai fericit caz, se va auzi ca un difuzor oarecare. |
| All times are GMT +2. The time now is 15:39. |
- Copyright 2026 4Tuning