![]() |
E36 - coupe 316
7 Attachment(s)
Hey lume! M-am gandit sa va prezint si eu pisica mea. Este prima masina asa ca sunt foarte mandru de ea! Este un bmw 316 '95 ;
Dotari: -piele -computer de bord mic -abs -2 airbaguri -dublu climatronic - -jante aliaj originale bmw, modelul e46, cu gume dunlop turanza - 225/55 r16 -servodirectie -inchidere centralizata -volan sport in 3 spite piele -ceasuri sport albe -capota modificata "bad boy look" - e46 -evacuare sport sebring -geamuri electrice -oglinzi electrice incalzite cu tenta albastra -proiectoare -faruri electrice cu lupa -plafon negru ///M -schimbator ///M -radio casetofon -magazie 6 cd Pe viitor vreau sa o mai modific putin( geamuri fumuri, poate un kit de M///), la motor nu am degand sa umblu..Dati-va si voi cu parerea! O sa atasec cateva poze. Salut |
Re: Bmw e36 coupe 316
Draguta masina, sa o stapanesti sanatos si fara incidente...
Curata, ingrijita.. destul de oke ca dotari... badboy ul ala e de toata jena, si e pacat, as scoate folia alba de pe ceasuri ca e din alt film si as desface farurile sa le curat ca par cam jegoase.. In rest.. bafta cu masina .. |
Re: Bmw e36 coupe 316
Arata bine masinutza,cum a zis si sprinter,se cunoaste ca ai grija de ea,e curata,ingrijita si se vede ca are potential.BFT in continuare cu proiectul !
|
Re: E36 - coupe 316
Multumesc de urari! La faruri nu ma bag sa mi-e ca se aburesc dupa ce le desfac!
|
Am vazut ca masina e la bazar.... daca vrei sa o vinzi de ce o mai prezinti pe forum.... asta nu inteleg la voi ...
|
ingrijita masina....dar mai trebuiesc multe
dc nu vopsesti narile negre arata tiganie cromate...parerea mea..:D:D cu motorul nu ai de gand nimic??? bft in continuare cu proiectul |
| All times are GMT +2. The time now is 04:29. |
- Copyright 2026 4Tuning