![]() |
Noul Infiniti G35
8 Attachment(s)
Noua generatie a acestui model Infiniti debuteaza in cadrul salonului auto de la New York. |
Re: Noul Infiniti G35
arata klumea preia multe din familia infiniti
|
Mortala! Arata de totzi banii peste 300hp :D oare cat costa??????
|
dragut ca si celalalt ! multe elemente preluate... un fel de facelift
|
belea ce mai,300hp la 3,5l nice
|
singurele modificari majore ar fi blocurile optice , grila si spoilerul fata : nu-l pre pot numi model nou cum a spus cineva de mai sus : un facelift
|
din spate nu prea imi place:-|
dar interiorul e misto... |
frumos..dar cam da a mercedes cls... :)
|
Foarte frumos , seamana mai mult cu varianta coupe
|
Frumos...dar nu prea se poate numi model nou...mai mult facelift. Interior de nota 10 k la orice Infiniti.
|
interesanta, poate un pic prea comuna si un pic prea copiata ca linie generala de design dupa BMW 5 Series, in afara de mici elemente de styling proprii Infinity. cel putin linia generala a lateralului "tzipa" BMW 5...
|
nu are cine shtie ce modificari majore oricum motoru e belea
|
Am si eu ceva de zis la masina asta...
Asta este facuta pe platforma lui Mercedes? Prea mi se pare ca fata trage de la un Mertan' forma ei si pana la usile din spate...de acolo se vede o modificare care chiar ca nu mai seamana cu un Mercedes. La interior ce pot sa zic este aranjat foarte frumos..bordul este foarte frumos iluminat si ecranul ala bagat acolo cu consola aia este beton...am mai vazut pe volan si niste butoane "aranjate" acolo si restul este perfecta la interior zic eu... Acum ramane la aprecierea voastra daca am vazut eu bine sau nu. |
arata super.... nu-mi prea place in spate mini-prelungirea aia ...ca la mercedes in rest e misto !
|
Din cate stiu eu Infiniti este divizia de lux de la Nissan...la fel cum e si Lexus la Toyota. Deci motorul este acelasi ca si pe 350Z,Murano,Maxima,G55 vechi etc. Nu prea vad asemanarea cu Mercedes...nu mai zic BMW...dar ma rog...Lexus copia mercedes...dar vad ca sau lasat :D daca gresesc sa ma corectati!
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:40. |
- Copyright 2026 4Tuning