![]() |
Bolf x2
2 Attachment(s)
1. mnc.risty
2. radu.3 |
Re: Bolf x2
votat radu pt portbagaj :D:D
|
vot radu.3
mnc.risty la tine parca spatele aduce a golf. 1 .. radu.3 smecher "porgabaju" ala ... :))) |
Unde ti se pare tie ca seamana ca golf 1 prietene?
|
hasura si culoarea m-au determinat sa-l votez pe mnc.risty. portbagajul (cel de pe masina) celeilalte masini mi se pare cam inalt si nu de foarte bine
|
vot radu!!
la radu este mai dateliat.... jante bbs:Dpozitia furata de la tot asa de la un concurs de audi...dar nu mai stiu eu de care:D tot pe aicea pe forum... la mnc jantele de mercedes....sau ma injel.... dar mi se mare ca ii vad emblema acolo....farurile sunt destul de bine detaliate:D BFT la amandoi ! VOT RADU |
merg pe mnc.risty....hasura frumoasa ,arata destul de profesional,perspectiva si proportiile aproape corecte....bravo !
la radu in schimb....aia nu e hasura,e mai mult o mazgaleala, nu are volum,ideea cu portbagajul ....:???: ,una peste alta e mediocru arata ca un desen "copiat pe geam"... nu va suparati e parerea mea proprie....am "crescut" cu critici ca astea...;) |
Quote:
si nu arata ca un desen copiat pe geam... adica daca lui ii iese bine constructia nu e neaparat copiata.. (sper...ca de la 911'le ala am dubii...glumeam) raducule nu te ataca chiar asa... adica jumate din ce a zis acolo are dreptate....adica hasura ta chiar nu prea are umbra sau lumina.. tu ai facut reflexia fundalului.. nu ai aratat volumul formelor... eu am votat cu cristi |
| All times are GMT +2. The time now is 13:22. |
- Copyright 2026 4Tuning