![]() |
Sondaj CARBON REAL
3 Attachment(s)
Vreau sa stiu daca este interesata lumea de imbracarea diverselor piese(capota, plafon, eleron....) in CARBON REAL nu autocolat.
Un pret estimativ ar fi 200 euro de capota sau plafon 1.5m/1m. |
Re: Sondaj CARBON REAL
eu am votat nu ...pt inca 100 euro imi fac capota din carbon..nu vad sa renteze imbracarea pieselor in carbon la pretul asta.....stiti vorba " afara vopsit gardul si inauntru leopardul"
|
ok ... mult succes, sa ma anunti si pe mine unde se fac capote full carbon la 300 euro ca vreau si eu una(lasa-mi nr pe PM sau o adresa de mail)
|
vezi ca este un baiat care face ..pe forum .....foloeste si tu search:D bafta
|
pune aici un link daca tot stii tu...eu nu am gasit nimik
|
|
Quote:
|
Quote:
|
daca citesti tot topicul ai sa vezi ca nu e ceea ce faci tu .....si cand te referi la piese mai mici la ce te referi? ala vad ca face eleroane, deflectoare , prize de aer , oglinzi ......eu am postat nu pt ca la 200 de euro mi se pare scump , e ca un fel de colantare doar ca e tare si tot ascunde ceva pe dedesubt , la capota nu e 300 dar sunt sigur ca la 4oo itzi face o capota full carbon si el a specificat ca poate sa faca full carbon sau combinatie intre fibra si carbon evident mai ieftin ......scuze daca tu ai crezut ca vreau sa itzi stric afacerea ....bafta
|
aaaa nu, stai linistit nu e o afacere e o chestie care vreau sa o fac pt masina mea si daca lumea este interesata am sa aduc mai multa pentru a face si la alti, dar asta doar la anu in primavara deci nu este o afacere inca
"CAPOTA: -100% carbon ultrausoara (cam 2kg): 650EURO, -fibra de sticla + carbon (cam 8-10kg): 500EURO," |
aia la inceputul topicului...:D l-am citit tot ..si ii facea la unu cu 350-400:D
|
inca nu am ajuns decat la pag 3 dar continui:D
|
Quote:
|
ala era exemplu cum face altcineva de care a zis baiatu mai sus,eu nu fac asa singurul lucru care am sa il fac este sa imbrac piese in carbon
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:37. |
- Copyright 2026 4Tuning