Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Styling by request - Idei de tuning pt masina ta (https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta.html)
-   -   ajutati-ma si p mine sa-mi tunez golfuletu (https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta/158336-ajutati-mine-tunez-golfuletu.html)

alin_taba 11-12-09 17:07

ajutati-ma si p mine sa-mi tunez golfuletu

7 Attachment(s)
am poze si de acum un an jumate de knd am aduso din germania.era cheala de tot.si in timp am incercat yo sa mai fac ceva,dar nah spuneti si voi ceva.acum recent i-am pus si scaune din piele de pe un fiat coupe din 98 si ceva muzik.am mai pus neoane verzi sub ea dar am mai ramas cu 2.criza asta.am av ganduri mari cu ea,dar s-au km dus fondurile.dati-mi si voi niste sfaturi.....merci mult

alin_taba 11-12-09 17:17

Re: ajutati-ma si p mine sa-mi tunez golfuletu

am lucrat mai mult la interior tre sa pun niste poze
scaune cu tot cu bancheta din piele,leduri la picioare 4 boxe sony x-pload tun de bas blaupunkt .o linie destul de buna,adik se aude binisor.

alin_taba 11-12-09 17:18

am av jante p 15 ,dar le-am spart cu drumurie astea si acum am altele mai mici si da nasol.

Castorel 14-12-09 23:12

nu sunt fan golf si nemtesti. dar surprinzator masina ta chiar imi place! cred ca niste angels eyes si niste jante "adevarate" ar aduce un mare + masinii.

alin_taba 16-12-09 21:31

merci mult pt sfat.sa treak iarna si iy pun jante mai mari si mai misto...

wolfgang_69 25-12-09 14:27

frate nu te supara da ai niste tiganii pe masina asta de te dor ochii numai uitandu-te la ea.scapa de autocolantu ala, de grila aia stil "plasa de buzau" si neaparat de semnu cu racing ca nu e nimic racing la masina aia.ar mai fi pleoapele din izolier, paravanturile,etc.da in fine, asta e parerea mea doar.numai bine

MadAboutGolf3 25-12-09 19:22

Salut, asa cum zice si wolfgang scapa de autocolante, cred ca asta e primul golf verde metalizat pe care il vad si din cate am vazut in primele poze arata chiar bine vopseaua si e pacat sa o acoperi, in plus nu e cine stie ce contrastu intre verde inchis si negru, scz de expresie dar kiar e tiganeala , iar scrisurile alea gen RACING / GOLF / TDI , scapa de ele , keep it clean si cauta o grila fara logo!
Spor la treaba!
Sarbatori fericite!

PS: din ianuarie ne vedem in iasi daca vrei :) si eu tot posesor de golf 3 sunt. numai bine!

mba 26-12-09 16:38

uite aici ... sper sa te ajute :)

Racer_e30 27-12-09 13:02

1 . vopseste-o si nu mai pune colant si chesti deastea
2. cumpara niste jante cu buza
3.schimba grilele cu unele fara logo(au mai spus-o si altii)
3.angel eyes
4.stopuri led
5.prelungiri capota
cam atata e usor sa dai din gura da asta ceri u :D sper si fie o masina cu bun gust

wolfgang_69 27-12-09 18:40

si inca ceva, scoate ornamentul ala ieftin de pe usita de la rezervor ca nu merge cu NOS ;)

ZaNe94 13-01-10 19:59

Quote:

Originally Posted by Racer_e30 (Post 2925560)
1 . vopseste-o si nu mai pune colant si chesti deastea
2. cumpara niste jante cu buza
3.schimba grilele cu unele fara logo(au mai spus-o si altii)
3.angel eyes
4.stopuri led
5.prelungiri capota
cam atata e usor sa dai din gura da asta ceri u :D sper si fie o masina cu bun gust

si geamuri fumurii si garda joasa, plus clasicele zaruri de la oglinda :D, ador zarurile alea, alte chestii nu da zarurile imi plac

shantzu 18-01-10 10:13

8 Attachment(s)
Fara bani o sa atragi atentia copiilor pasionati de nefese, nu a unor pasionati de fenomenul tuning.
Ai auzit de google ? In ziua de azi nu poti sa traiesti fara el daca vrei schimbari un jurul tau :lol:
Uite cateva exemple tari.Si da ,spre uimirea multora, nu a fost nevoie de folie pe geamuri , stopuri clare , faruri cu angel , neoane si tot felul de prostii de genul asta ca masina sa arata mai mult decat bine.

lupalb 31-03-10 12:14

Eu zic asa: Un golf 3 arata misto tunat in 3 moduri:
1. Stilul extrem: Body kit imens, jante mari, lasata jos, evazata la aripi, eleron, neoane, angel eyes etc..
2. Stilul clean : renunti la absolul tot ce scrie pe masina, golf, racing, etc etc, pui o grila fara semn, fara manere la usi fara stema spate, suspensii cat mai joase, jante retro (preferabil originale de VW), cauciucuri cu alb, etc...
3. Stilul rat rod: Suspensii joase, jante de tabla, rugina pe ea, eventual un topor infipt in capota... etc..

valentin91 01-04-10 21:49

frate pe golfu ala sunt multe lucruri de facut....bani sa ai...dak vrei sa iti dau niste idei...si cateva poze facute la niste golfuletze baga idiu meu de mess:valy_the_big_boss_91 si promit ca o sa iti placa ideile mele....

All times are GMT +2. The time now is 13:47.

- Copyright 2026 4Tuning