![]() |
[Vand] Xenon!
Vand Instalatie xenon h3 6000k cumparata de la serban acum ceva vreme pentru proiectoarele de la Cielo.Insa nu am apucat sa o montez , este nou nouta!
Pret : 150 ron neg. Vand 2 becuri de la o instalatie h4 bi-xenon in stare foarte buna: Pret pe buc. 50 ron! |
re: [Vand] Xenon!
becurile h4 bi sunt ok????daca da fa-mi un pret la toate...
|
de cati k sunt becurile h4?sunt modelul pt instalatia care ti-am montat-o mai de mult,alea mai vechi?
|
@Geo: Unul e de la instalatia care am montat-o impreuna si unul e de la altfel de instalatie si pe tipul cel vechi si nu comuta pe lunga pe instalatia mea!Sunt de 6000k
@ArG3nT0: Becurile H4 sunt forte bune nu am avut probleme cu ele,numai ca unul e de la alt tip de instalatie si nu comuta pe faza lunga pe instalatia mea.Un pret pentru toate ar fi 200 ron. Eu le vand pentru ca mi-am luat alte becuri de la un prieten de 4300k..si nu mai am ce face cu ele,iar cea pentru proiectoare nu o mai montez.. Daca esti interesat da-mi un p.m cu adresa ta si ti le trimit! |
Care ar fi ultimul pret la instalatia H3? Trimite-mi Pm te rog. Buna ziua!
|
Ai p.m. !
|
Re: [Vand] Xenon!
Ti le luam eu pt un prieten, dar el are nevoie de un bec de 5000k si e tipul de instalatie care il avem si noi... ms oricum :)
|
deci sa inteleg k cele 2 becuri h4 bi sunt d 6000 K si sunt ok!!!...iar instalatia H3 este noua fa un pret la amandoua si da-mi un pm...
|
Ai. p.m!Daca te hotarasti sa ma anunti.Multumesc!
|
trebuia sa mai scrii si rezervate :P
|
Becurile rezervate pentru ArG3nT0...iar instalatia pentru altcineva!
|
Vandute!
Multumesc, se poate inchide. |
| All times are GMT +2. The time now is 11:27. |
- Copyright 2026 4Tuning