Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Divertisment (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment.html)
-   -   Marmota intreaba ! (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment/15818-marmota-intreaba.html)

sil4tuning 12-04-06 20:38

Marmota intreaba !

1 Attachment(s)
are careva ideea ce masina este in departare ? :rolleyes2 :???:
unii spun ca este britanica ..alti frantuzeasca ...altii nemteasca ...dar cei mai multi isi dau cu parerea ....ce sa fie oare ? detalii :)

orlando 12-04-06 20:40

Re: Marmota intreaba !

ma din cate stiu eu este noul model indiano-latin de tractor modelul Pipera...
acesta se foloseste la arat ptr. cei din pipera...nush ce sa zic cert este ca e o mare dilema de masina ...este o masina cu semnul intrebarii...
am auzit ca este invaluita in mister aceasta masina...dar oare este o masina?oare functioneaza?
daca aveti detalii referitoare la aceasta masinarie va rugam sa postati...orice indiciu ne duce spre aflarea unui adevar

blowwind 12-04-06 20:42

Quote:

Originally Posted by sil4tuning
are careva ideea ce masina este in departare ? :rolleyes2 :???:
unii spun ca este britanica ..alti frantuzeasca ...altii nemteasca ...dar cei mai multi isi dau cu parerea ....ce sa fie oare ? detalii :)

umbla un zvon in leg cu masinutza asta...cum ca ar fi bi-turbo si ca ar avea in jur de 800CP ... oare e posibil ??
nu pot sa`mi dau seama ce marca e..am cautat zile intregi pe net...si n`am gasit..
tot ce pot sa va spun este ca l`am vazut pe proprietar intr`o zi...deschidea portbagajul...am ramas :O cand am vazut 3 tuburi de NOS ... am vrut sa il intreb ce masina e...dar cica nu`i plac bagatorii de seama...cica bate zilnic cate 3 - 4 ...

blowwind 12-04-06 20:43

Quote:

Originally Posted by orlando
ma din cate stiu eu este noul model indiano-latin de tractor modelul Pipera...
acesta se foloseste la arat ptr. cei din pipera...nush ce sa zic cert este ca e o mare dilema de masina ...este o masina cu semnul intrebarii...
am auzit ca este invaluita in mister aceasta masina...dar oare este o masina?oare functioneaza?
daca aveti detalii referitoare la aceasta masinarie va rugam sa postati...orice indiciu ne duce spre aflarea unui adevar

ba da varza mai esti...tractor ? hai ma...ce naiba...seamana mai mutl cu o dacie cu bot de ursuletz...zic yo ..

orlando 12-04-06 20:45

aaa deci de aia se auzea ma cand apasa pe butonu de pe frana de mana par par poc?de la nosu ala sau cum se numeste?sau de la turbinele alea?

sil4tuning 12-04-06 20:46

eu tot raman la ideea ca este serie 3 :) sincer

blowwind 12-04-06 20:50

1 Attachment(s)
am gasit pe net o poza SENZATIOANAL...cu cele 2 turbine in prim plan...sunt dementiale...
tinetzi minte..EXCLUSIV 4TUNING

cat noroc a putut avea ala care a facut pozele ... vreau si yo :((

orlando 12-04-06 20:52

daca alea sunt turbinele inseamna ca butoiasele alea din spatele lor sunt galetile alea de nos nu?in orice caz fascinant :shock:

tygi_one 12-04-06 20:57

EU zic ca este masina mea preferata :))

masina "Lamborghini Gallardo" poza este facut cu un telefon "Sony Ericsson K300" iar mijlocul de transport pe care il foloseste cameramanul se numeste "Dacia Logan"

Hondarul 12-04-06 20:57

Quote:

Originally Posted by blowwind
am gasit pe net o poza SENZATIOANAL...cu cele 2 turbine in prim plan...sunt dementiale...
tinetzi minte..EXCLUSIV 4TUNING

cat noroc a putut avea ala care a facut pozele ... vreau si yo :((

cata caterinca... turbine :lol: :lol: :lol: Bine ca nu ai zis ca sunt 2 mori de vant ca sa bage presiune la admisie ;)

blowwind 12-04-06 21:02

Quote:

Originally Posted by tygi_one

masina "Lamborghini Gallardo" poza este facut cu un telefon "Sony Ericsson K300" iar mijlocul de transport pe care il foloseste cameramanul se numeste "Dacia Logan"

ce ma ? Dacia Logan?? da copac mai esti ba...nu vezi oglinzile de M3 ?? moama cata mai looserul :P

sil4tuning 12-04-06 21:03

Quote:

dar numarul masinii din care este facuta poza si masina in cauza ...le stii nr ?
oglinzile sunt de M3 caroserie E36

blowwind 12-04-06 21:04

Quote:

Originally Posted by Hondarul
cata caterinca... turbine :lol: :lol: :lol: Bine ca nu ai zis ca sunt 2 mori de vant ca sa bage presiune la admisie ;)

baa..
ce naiba...nu stiai ca alea sunt turbine ?:) moama...m`ai dezamagit ... turbinele trag aer pe "nari" dupa care il baga in motor sa mearga mai tare ;) ...

tygi_one 12-04-06 21:05

da mah inca putin si puteai sa juri ca sunt LCD-uri in loc de oglinzi :)

blowwind 12-04-06 21:09

Quote:

da mah inca putin si puteai sa juri ca sunt LCD-uri in loc de oglinzi :)

bah...nu m`am gandit la asta...posibil sa ai dreptate...se vede PREA CLAR in puii mei...

All times are GMT +2. The time now is 00:15.

- Copyright 2026 4Tuning