![]() |
Marmota intreaba !
1 Attachment(s)
are careva ideea ce masina este in departare ? :rolleyes2 :???:
unii spun ca este britanica ..alti frantuzeasca ...altii nemteasca ...dar cei mai multi isi dau cu parerea ....ce sa fie oare ? detalii :) |
Re: Marmota intreaba !
ma din cate stiu eu este noul model indiano-latin de tractor modelul Pipera...
acesta se foloseste la arat ptr. cei din pipera...nush ce sa zic cert este ca e o mare dilema de masina ...este o masina cu semnul intrebarii... am auzit ca este invaluita in mister aceasta masina...dar oare este o masina?oare functioneaza? daca aveti detalii referitoare la aceasta masinarie va rugam sa postati...orice indiciu ne duce spre aflarea unui adevar |
Quote:
nu pot sa`mi dau seama ce marca e..am cautat zile intregi pe net...si n`am gasit.. tot ce pot sa va spun este ca l`am vazut pe proprietar intr`o zi...deschidea portbagajul...am ramas :O cand am vazut 3 tuburi de NOS ... am vrut sa il intreb ce masina e...dar cica nu`i plac bagatorii de seama...cica bate zilnic cate 3 - 4 ... |
Quote:
|
aaa deci de aia se auzea ma cand apasa pe butonu de pe frana de mana par par poc?de la nosu ala sau cum se numeste?sau de la turbinele alea?
|
eu tot raman la ideea ca este serie 3 :) sincer
|
1 Attachment(s)
am gasit pe net o poza SENZATIOANAL...cu cele 2 turbine in prim plan...sunt dementiale...
tinetzi minte..EXCLUSIV 4TUNING cat noroc a putut avea ala care a facut pozele ... vreau si yo :(( |
daca alea sunt turbinele inseamna ca butoiasele alea din spatele lor sunt galetile alea de nos nu?in orice caz fascinant :shock:
|
EU zic ca este masina mea preferata :))
masina "Lamborghini Gallardo" poza este facut cu un telefon "Sony Ericsson K300" iar mijlocul de transport pe care il foloseste cameramanul se numeste "Dacia Logan" |
Quote:
cata caterinca... turbine :lol: :lol: :lol: Bine ca nu ai zis ca sunt 2 mori de vant ca sa bage presiune la admisie ;) |
Quote:
ce ma ? Dacia Logan?? da copac mai esti ba...nu vezi oglinzile de M3 ?? moama cata mai looserul :P |
Quote:
oglinzile sunt de M3 caroserie E36 |
Quote:
ce naiba...nu stiai ca alea sunt turbine ?:) moama...m`ai dezamagit ... turbinele trag aer pe "nari" dupa care il baga in motor sa mearga mai tare ;) ... |
da mah inca putin si puteai sa juri ca sunt LCD-uri in loc de oglinzi :)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:15. |
- Copyright 2026 4Tuning