Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Machetele mele (https://forum.4tuning.ro/505-machetele-mele.html)
-   -   Machetele mele - edinho_realmadrid (https://forum.4tuning.ro/505-machetele-mele/158175-machetele-mele-edinho_realmadrid.html)

edinho_realmadrid 10-12-09 18:54

Machetele mele - edinho_realmadrid

5 Attachment(s)
Salut ! Sper ca de astazi sa ma alatur si eu celor care colectioneaza machete ! Tot uitandu-ma pe aceste topicuri m-a prins si pe mine microbul colectionarii machetelor auto ! In prezent nu am decat 2 machete dar vreau sa imi fac o colectie mult mai mare !

Astazi va prezint una din cele doua machete pe care le detin momentan:

:arrow:Lamborghini Gallardo Superleggera, scara 1/24 , MOTOR MAX

tzutzu.2009 10-12-09 19:09

Re: Machetele mele - edinho_realmadrid

Bine ai venit printre colectionari! Frumusel Lambo, dar vad ca ii lipsesc oglinzile.;)

edinho_realmadrid 10-12-09 19:14

Quote:

Originally Posted by tzutzu.2009 (Post 2879442)
Bine ai venit printre colectionari! Frumusel Lambo, dar vad ca ii lipsesc oglinzile.;)

Multumesc ! Ce sa spun , am oglinzile dar una din ele este rupta si pana o sa o repar o voi lasa asa !

edinho_realmadrid 11-12-09 14:27

3 Attachment(s)
Cateva poze mai "artistice" cu Lamborghini-ul Gallardo Superleggera

edinho_realmadrid 23-12-09 17:21

6 Attachment(s)
:arrow:Volvo XC90 v8, scara 1/24 , Welly

-Am adus o mica imbunatatire machetei adaugand covorase pe locul soferului,pasagerului dreapta,pasagerilor din spate cat si in portbagaj !

dolb 23-12-09 17:24

Salut ! si bine ai venit printre noi !
Sper ca Lambo sa ii fie reparat curand oglinzile !
Volvo arata bine !

Sfatul meu: daca vei cumpara din magazine sau peco.. sa cauti bine si sa nu te grabesti ! Mai ales..uita-te bine la ele ! Pt ca eu m-am trezit cu un bugatti fara un far..din cauza ca nu m-am uitat la el ( tara e plina de tarani )

In rest: BAFTA !

edinho_realmadrid 23-12-09 17:58

Multumesc mult ! Da deja m-am gandit la o idee cu oglininzile, cat despre macheta pe care urmeaza sa o cumpar, o studiez destul de bine inainte de a o achizitiona !

DTH 23-12-09 20:10

Bine ai venit , frumos lambo , si eu am vrut sa-mi iau unu dar m-am razgandit pe alta macheta ;)) asteptam cat mai multe ! succes

Racer21 23-12-09 21:19

Welcome! Misto Superleggera, l-am vazut si eu, insa nu l-am luat ca nu mi-a placut foarte tare pe moment, regret putin...dar asta e:-)

Bafta si la mai multe machete! :-) (sfat: daca colectionezi doar 1/24 iti recomand sa cauti Welly sau Cararama, astea sunt foarte misto, insa evita Maisto..majoritatea au detaliii super naspa)

dolb 23-12-09 21:49

Eu recomand Maisto si Cararama, pt ca Welly are cateva lipsuri ! Chiar acu am vazut un seria 7 welly cu faruri portocalii..etc !

alexu_bad_boy 23-12-09 22:08

eu zic sa iti cumperi ce iti place tie .....nu conteaza firma

edinho_realmadrid 24-12-09 10:35

Quote:

Originally Posted by MillionDollarBaby (Post 2917543)
Bine ai venit , frumos lambo , si eu am vrut sa-mi iau unu dar m-am razgandit pe alta macheta ;)) asteptam cat mai multe ! succes

Multumesc !Sper si eu sa imi fac o colectie cat mai mare !

Quote:

Originally Posted by Racer21 (Post 2917692)
Welcome! Misto Superleggera, l-am vazut si eu, insa nu l-am luat ca nu mi-a placut foarte tare pe moment, regret putin...dar asta e:-)

Mi-a placut acest Lamborghini ca este putin mai diferit decat cel normal.

Bafta si la mai multe machete! :-) (sfat: daca colectionezi doar 1/24 iti recomand sa cauti Welly sau Cararama, astea sunt foarte misto, insa evita Maisto..majoritatea au detaliii super naspa)

Chiar am ramas surprins de machetele facute de Welly, mie unul mi-se par destul de detaliate atat la interior cat si la exterior !

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 2917791)
Eu recomand Maisto si Cararama, pt ca Welly are cateva lipsuri ! Chiar acu am vazut un seria 7 welly cu faruri portocalii..etc !

Stii proverbul ala, care nu stiu cat de mult se potriveste(Orice padure are uscaturile ei)

Quote:

Originally Posted by alexu_bad_boy (Post 2917839)
eu zic sa iti cumperi ce iti place tie .....nu conteaza firma

Da! Eu ma gandeam sa imi fac o colectie cu dieferite machete gen: Lamborghini,Ferrari,Porsche(masini exotice) si de ce nu, chiar si cu unele care le vedem pe soselele din Romania !

alexu_bad_boy 24-12-09 12:38

asa sa faci man......iti cumperi orice model care iti face cu ochiul......singura problema e sa ai BANII necesari pentru oricare....

edinho_realmadrid 21-03-10 10:02

3 Attachment(s)
:arrow:Subaru Impreza WRC, scara 1/24, Cararama

Mariusgl 21-03-10 10:33

Quote:

Originally Posted by edinho_realmadrid (Post 3205126)
:arrow:Subaru Impreza WRC, scara 1/24, Cararama

Cam saraca daca stii la ce ma refer...:D

All times are GMT +2. The time now is 10:02.

- Copyright 2026 4Tuning