![]() |
Virtual Tuning
Asta e locul in care va puteti pune masina (ma refer la cei din Ploiesti) si sa vedeti cum i-ar sta tunata :D
Pozele pe care le puneti trebuie sa aiba o rezolutie relativ mare (de la 800x600 in sus), pozele sa fie clare,nemiscate,facute pe zi,fara reflexii de umbra,soare.. ca sa iasa ceva frumos. |
Re: Virtual Tuning
4 Attachment(s)
Avand in vedere ca m-a rugat mai de mult timp... azi am stat de ea, si am finalizat masina lu` DONu :D
Sper sa placa |
moaa cat de tare ;) zi si mie cum ai facut :mrgreen:
nu imi place spoilerul , nu se potriveste pe masina ;) trebuia ceva mai finut ;) |
pe cand vedem asa ceva si in stare solida :D ?
|
bara fatza e mortala!!! arata a ozn! super tare imi place!:lol:
|
L-am vazut pe Razvan langa masina,de ce nu l-ai tunat si pe el?(o mustatza,ochelari de soare,mai bronzat) :-P
|
Quote:
multumesc pt aprecieri .... am "preparat" decat masina, de data asta :D |
TNG-ule bun asa tata de-a dreptu frumoasa ! Don-ule asteptam investitia proiectul virtual a lu' TNG-u si fibra lucrata de Droopy ca sa fie totul autohton :twisted: Sper sa nu se supere vreunu ( Droopy sau TNG) ;)
|
am inteles ;) asteptam alte poze cu masini din comunitate :mrgreen:
|
1 Attachment(s)
Hai mah faceti una si ptr. mine :-)
|
sorry skama, lucram doar pe poze facute, nu luate de pe net ;)
|
1 Attachment(s)
un inceput de masina pe parcurs mai modificata
|
mey oameni buni, topicul asta e pt cei care vor sa vada cum le-ar sta cu masina tunata ... cei din ploiesti.
voi puneti poze cu masina voastra,spuneti ce modificari ati dori, iar noi, cei care ne ocupam de VT, ne apucam de treaba |
Ok tng-ule cand o sa-mi cumpar o sa postez si eu aici :sad:
|
2 Attachment(s)
Incercatzi si la asta sa facetzi ceva!
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:43. |
- Copyright 2026 4Tuning