![]() |
BMW M5 E34 de vanzare
2 Attachment(s)
De vanzare:
BMW M5 E34 An fabricatie: 1990 Motor: 3.6 Cutie: manuala 5+1 Vopsea: Macoblau metalic - impecabila Interior: Scaune sport imbracate in piele gri cu multiple reglaje (interior original imecabil). Dotari: Geamuri electrice fata-spate, AC, computer de bord, sistem electronic antifurt (nu codul de la computerul de bord), radio - CD original BMW, cauciucuri aproape noi etc. Masina are 100000 km reali. Este adusa din Germania anul trecut in vara si de atunci o tin in garaj. Este o masina rara, destul de greu de gasit in aceasta stare. Contact: Cezar - 0734.840.666 O zi buna tuturor. |
Re: BMW E34 de vanzare
PS
Pretul masinii este de 8000 EURO si nu se negociaza. MASINA ESTE INTR-O STARE IMPECABILA. ZICI CA A IESIT DIN FABRICATIE DE MAI PUTIN DE 1 AN. |
Re: BMW M5 E34 de vanzare
Mai multe poze te rog.
|
Quote:
Salutare |
Quote:
|
Quote:
|
si poze ?
|
Quote:
O zi buna. |
28 Attachment(s)
Scuze tuturor. Am fost plecat din tara o perioada asa ca pozele vin cu foarte multa intarziere. Pretul masinii este de 6000 EURO.
|
merita pana la ultimul banut.....spor la vanzare!
|
arata foarte bine,pacat ca va ajunge sa se dezmembreze pana la urma...bafta la vanzare,impecabila masina
|
Quote:
|
Intradevar este incredibil cum arata, chiar ca poti spune ca a iesit din fabrica de mai putin de 1 an. Din pacate la noi (luand in considerare taxe, impozite, asigurari) nu prea se merita. Free up si spor la vanzare... este bestiala.
|
Quote:
|
Salutare Cezar! Ti-am spus-o si la garaj cand am venit cu Emil TVE in seara aia, o zic si aici... masina arata fenomenal!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:32. |
- Copyright 2026 4Tuning