Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Dacia (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia.html)
-   -   Toba Sport (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia/157964-toba-sport.html)

Alex4u 09-12-09 17:57

Toba Sport

Am si eu o intrebare care poate vi se pare ridicola...se poate lua talonul pentru o toba sport? daca da atunci cati db sa nu depaseasca zgomotul?

ynp_46 09-12-09 19:37

Re: Toba Sport

teoretic se i-a talonul, nu te poti pune cu ei mai ales daca e si rarul mobil ai puso.
in practica daca nu depaseste decibelii care scriu in talonul masinii NU ar avea ce sa iti faca.dar nu cred ca au ei aparat de a masura decibelii.eu optez pe tobele sport cu silencer:)

tm86srg 09-12-09 22:44

din cate stiu eu in talon nu scrie de decibeli, dar sti cum e vorba aia: nu te pune cu prostu ca are mintea odihnita. asa ca daca vrea politaiul tot iti gaseste ceva la masina. Teoretic verificarea nu o iei cu toba sport, si da, se suspenda talonul pentru ea :D

JUST-DO-IT 09-12-09 23:25

iti ia certificatu, si-ti da si ceva puncte bonus ,eu am muscat-o cu toba sport ...daca e si rar-u mobil ai cam pus-o....e posibil sa-ti confiste si masina daca nu e ok,directie etc,sau daca e tot gasesc ei ceva....mai ales la dacii...

Canim Danut 10-12-09 00:39

off topic.am si eu o intrebare,daca pun o toba sport pe o dacie pe gaz....sound`ul va fi acelasi sau se schimba?

andi_cimpean 10-12-09 16:32

Quote:

Originally Posted by Canim Danut (Post 2877513)
off topic.am si eu o intrebare,daca pun o toba sport pe o dacie pe gaz....sound`ul va fi acelasi sau se schimba?

Acelasi ca si pe benzina. Doar este acelasi motor, nu?!

florin_ 10-12-09 17:42

Quote:

Originally Posted by ynp_46 (Post 2876546)
teoretic se i-a talonul, nu te poti pune cu ei mai ales daca e si rarul mobil ai puso.
in practica daca nu depaseste decibelii care scriu in talonul masinii NU ar avea ce sa iti faca.dar nu cred ca au ei aparat de a masura decibelii.eu optez pe tobele sport cu silencer:)

normal nu au voie dak nu au aparatura necesara sa mesaore decibelii emisi si nu o au,(si se masoara intr-un anumit mod) ,pot sa il ia doar dak iti lipseste un element din evacuare ,dar cum la noi sunt discriminate daciile vechi ,te poti astepta la orice din partea lor!

Relu_GTT 10-12-09 19:04

in cartea masinii scrie decibelii cred ca si in vechile taloane in astea noi nu mai scrie

ynp_46 11-12-09 02:21

Quote:

Originally Posted by tm86srg (Post 2877286)
din cate stiu eu in talon nu scrie de decibeli, dar sti cum e vorba aia: nu te pune cu prostu ca are mintea odihnita. asa ca daca vrea politaiul tot iti gaseste ceva la masina. Teoretic verificarea nu o iei cu toba sport, si da, se suspenda talonul pentru ea :D

parerea mea e sa te mai documentezi putin, sau cel putin sa ti un talon in mana sa vezi ce scrie pe el

tm86srg 11-12-09 20:12

Quote:

Originally Posted by ynp_46 (Post 2880563)
parerea mea e sa te mai documentezi putin, sau cel putin sa ti un talon in mana sa vezi ce scrie pe el

Iti atasez o poza cu un talon sa vezi si tu cum arata?? Poate gasesti tu pe acolo ceva despre decibeli (db)

Relu_GTT 11-12-09 21:35

In care in cel vechi sau cel european ?

tm86srg 11-12-09 22:13

Eu am vechi. In ala nu scrie

Relu_GTT 11-12-09 23:05

nici in cel nou, defapt sunt multe date care nu mai sunt trecute in cel nou

B20CRD 14-12-09 22:01

Eu am toba sport Borla 50 mm cu tot cu traseu schimbat....fara catalizator,fara intermediara si nu am avut probleme pana acum (adica de 1 an)...sper sa nici nu am. Incercati si voi sa luati piciorul de pe acceleratie cand treceti pe langa politisti.... bafta

Alex4u 15-12-09 22:57

Am verificat talonul masinii si nu scrie in el..in schimb in cartea tehnica a autoturismului scrie db in mers 77 in stationare este - ce inseamna??? ca nu e nici o valoare trecuta

All times are GMT +2. The time now is 02:46.

- Copyright 2026 4Tuning