![]() |
problema aeroterma rover 25
azi tocmai ma lasat aeroterma (cel putin tretepele 1 si 2) si am inteles ca ar fi dincauza faptului ca sa ars o rezistenta terminca de la blocul de rezistente al ventilatorului aerotermei.
intrebare: are cineva idee unde gasesc blocu de rezistente? (am inteles ca ar fi langa filtru de polen (adica sub torpedou). si cum arata si unde pot gasii o rezistenta terminca pt el? multumesc |
Re: problema aeroterma rover 25
tr sa dai aeroterma jos si sigurantele sunt aqolo montate pe ea mi s-a intamplat si mie chestia asta
|
am rezolvat problema in seara asta;) se afla sub torpedou problema...pt cine mai are probleme
ii explic exact daca are nevoie e vorba de niste rezistori |
Quote:
si neu am probleme cu aeroterma |
Quote:
|
Quote:
|
O rezistenta noua costa 100 ron,am cumparat eu,la 2 secunde sa ars din nou treapta 1.Am desfacuto din nou am desfacut si motorasul ventilatorului,care mergea foarte greu(din cauza asta sa ars treapta 1 erea foarte inbicsit de praf din cauza ca filtrul de polen este pozitionat dupa ventilator si nu innaintea lui)am spalat motorul l-am gresat si acum merge ok.Rezistenta am duso la un electronist care a masurat valoarea nichelinei din treapta 1(cea mai subtire)si a lipit in loc o rezistenta ceramica de aceeasi valoare,merge perfect.
Dupa am reparato si pe cea veche. |
| All times are GMT +2. The time now is 07:07. |
- Copyright 2026 4Tuning