![]() |
Accident B-11-MYR FRONTAL
10 Attachment(s)
8 decembrie 2009 povestea bmw-ului 325i B-11-MYR a luat sfarsit undeva pe bulevardul iuliu maniu (MASTER S.A)
|
Re: Accident B-11-MYR FRONTAL
Tu ai fost norocosu care a dat in panou ala de langa brd? .... am trecut pe acolo si ma uitam dupa masina sa vad care a dat si in ce stadiu e ... ca la cum arata panou ala nu cred ca a iesit prea bine.... Victime ceva? sper ca nu a patit nimeni nimic... Eventual daca poti sa povestesti cum s a intamplat (nu era mare curba acolo, era foarte lina) si cum arata masina ar fi ideal...
Sanatate multa! |
Quote:
|
Imi pare rau.... bine ca nu ai patit ceva mai grav si ca esti intreg... masina da o dracu ca iei alta, e fier... o bagi la dezmembrat, actele pt recarosare ce ti mai iei de la asigurari si asta e... da e nasol ca ramai cu shocul ala... Multa bafta...
|
Quote:
|
si cel cu TIR-ul a oprit dupa accident?
|
o faci p asigurarea d la TIR,
|
O face , daca e orice in afara de Astra
|
ai avut si un pic de viteza ca prea e facuta de comanda .acum asta e.bine ca esti sanatos ca masini se mai gasesc.
|
Quote:
|
foarte bine ca l-ati prins, daca vrei PM-me, am toate piesele pt masina si decontare directa cu asigurarea, nu p banii tai
|
si acum cat iti da asigurarea lui???
sper ca nu e astra sau carpatica ca iti poti lua la revedere :D eu sunt cu pisica aia roz , daca mai ti minte acum 2 saptamani la valea lunga. |
Quote:
|
bine ca nu a patit nimeni nimic. dar din ce se vede in poze, careva a dat cu capul de parbriz? daca tiristul avea asigurare la euroins sunt foarte slabe sansele sa-ti recuperezi banii.
|
Nu inteleg atat porcaria asta cu asigurarile , atunci pentru ce le mai platim daca nu suntem despagubiti s-au eventual sa acopere reparatiile celui pe care l-am lovit ?
Eu va spun sincer ... daca mi-ar lovii unu masina , imi da asigurarea si ma duc la ei sa imi spuna ca nu imi da banii le arunc sediul in aer ! Eu chiar nu vad rostul lor daca nu folosesc la nimic ... atunci hai sa mergem toti fara :D si gata . |
| All times are GMT +2. The time now is 18:12. |
- Copyright 2026 4Tuning