![]() |
Super oferta jante DEZENT
1 Attachment(s)
Super reducere jante DEZENT F 4x108 , noi noute , pachetul contine prezoane , inele de centrare , garantie 1 an .
SUPER OFERTA 1200 RON , in magazine costa 1700 ron |
Re: Super oferta jante DEZENT
upppp
|
uppppppppppppp
|
Pe cati inch? Pt ca daca sunt pe 15' in magazin costa tot cam 1200.
|
sunt pe 17''
|
1100 ron .....upppp
|
ceva cauciucuri de vara pt ele, ai? fa-mi un pret cu tot cu cacuciucuri.ms
|
upppp
|
upppppp .La alegete anvelope 225/45 17 sau 215 / 50 r17
|
uppppppp
|
upppppp
|
nu cumparati de la acest om ,este foarte neserios , a mai avut un set la reducere care se numea aez tacana , pe care le-a trimis catre mine ....trebuia sa primesc dimensiunea la prezoane 5x112 si mi-a trimis 5x110 , nu mi-a trimis nici prezoane si inele de centrare , pe care acum trebuie sa le fac la strung. de 2 luni il sun de pe diferite numere de telefon ca sa imi raspunda si de fiecare data ma minte ca mi le pune la curier a doua zi. Daca va uitati la alte posturi ale lui o sa vedeti ca mai sunt si altii care au fost nemultumiti de seriozitatea lui .Nu recomand !!! Nu are rost sa riscati chiar daca pretul atrage!!! Om de nimic!!!
|
Eu nu cred ca am gresit deloc . Ti'am spus sa imi trimiti mail exact cu care jante le vrei si mi'ai scris 5x110 , daca tu ai gresit eu ce sa'ti faci . Nu pot sa schimb odata ce au fost puse la masina .De prezoane recunosc ca de o sapt ma tot bati la cap sa le pun dar efectiv nu am avut timp . Maine le pun si totodata pun awb'ul aici sa vada si ceilalti . Daca nu fac asta atunci sunt neserios
|
in primul rand eu nu ti-am trimis niciodata un mail cu nimic, poate faci confuzii, asta denota inca o data ca nu sunt singurul nemultumit de serviciile tale...in al doilea rand chiar nu imi pare rau ca te-am "batut la cap" cateva zile pentru ca astept de 2 luni sa-mi trimiti inelele alea de centrare si normal era sa vina odata cu jantele, daca imi aduc bine aminte te-am si rugat la telefon inainte sa le trimiti sa nu uiti de ele... Si ca sa revin la ce ziceam mai sus...nu ti-am trimis niciodata mail cu dimensiunile de 5x110 , nu cunosc mailul tau si nici tu nu cred ca il stii pe al meu , am vorbit numai prin telefon si ti-am zis clar ca le vreau pentru o skoda octavia 2 , sa nu-mi spui ca nu sti ce dimensiune are octavia 2 la prezoane ca nu o sa te creada nimeni...deci nu aveai de ce sa trimiti 5x110 , cred ca ai cam incercat sa scapi de ele cu orice pret ... Asa cum ziceam sper sa nu faci o confuzie si sa trimiti, daca ai de gand in final, la o adresa incorecta.
In cazul in care nu mai ai adresa, ma poti anunta ca sa iti trimit un sms sau un mesaj privat cu ea. |
Eu am fost multumit de ionut. I-am dat chiar si avans la jante prin banca... am primit jantele printr-o firma ... totul ok.
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:22. |
- Copyright 2026 4Tuning