![]() |
E30- B-86-JHN, ex DJ-16-XXS
7 Attachment(s)
salutare....am vrut de mult sa deschid topicul asta...aici la sectiunea bmw...dar nu prea aveam ce sa arat si nu vroiam sa fiu "toma necredinciosul"....asa ca am sa va arat si eu masina mea.....momentan este la tinichigerie....si cred ca saptamana viitoare am sa o duc la vopsitorie pentru ca azi ploua cu galeata si pana in weekend nu va fi frumos.
masina e din 87....i-am facut modificari pentru triple de 90....suspensie sport fk 60/40....jantele(wolfrace street mantis 17"),triplele clare fk,oglinzile fk....trebuie sa-mi vina...cam intr-o saptamana...(asa mi-au zis de la firma de unde le-am comandat)....kitul exterior este rieger gts....nu este original este copie dar lucrat foarte bine si eleron zender... am sa pun cateva poze cu evolutia masini dar cred ca in 2-3 saptamani e gata! |
Re: Dj16xxs...bmw E30
am uitat sa precizez ca jantele de pe masina nu sunt ale mele sunt imprumutate sa-mi fac o idee despre cum vin pe masina!
|
Sa-l stapanesti sanatos , si oltcitu era graaav asa ca imi inchipui ca si asta o sa fie cel putin la fel de frumoasa . Daca aia e culoarea care o ai in a 5-a poza o sa arate graaaav rau.Astept poze
|
la masina ai timp sa tot muncesti.vreau sa-ti fac complimente pentru sinceritatea ta.nu stiu de ce dar mi-ai lasat o impresie foarte buna citind descrierea de mai sus
|
asteptam de ceva timp topicu asta. sunt convins ca o sa iasa ceva super. felicitari.
|
Poti face ceva grav dintr-un E30! Felicitari si mult noroc :!:
|
nu ne spui si ce motor are? 2.0?
|
Quote:
|
Quote:
|
hai pitic ca deabia astept sa-l vad...noroc
|
foarte tare masina .....super barvo...esti un tip sincer cea ce e mai greu sa gasesti in ziua de azi pe forumuri...daca e si vrei sa vb uite id meu de mess: phantomasxxx
|
2 Attachment(s)
azi am luat masina de la tinichigerie...dupa cum se si vede...si tot azi mi-au ajuns semnalele de bara fk si oglinzile...race look fk...astept sa mai imi apara restul care ajung foarte greu dar asta e....masina cred ca dupa paste va fi vopsita si cred sau sper sa fie gata pana la bimmerfest...
multumesc pentru sustinere! |
fain va fi !
|
fain va fi ! ce motorisca ii pui ?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:16. |
- Copyright 2026 4Tuning