![]() |
Schimb Motor
Salut, am si eu un Cielo Executiv din 2006, ce motor se potriveste e el :) stiu ca merge ceva de opel dar nush exact ce...
Daca schimb motorul trebuie sa schimb si cutia de viteze si alte chestii pe acolo :-? |
Re: Schimb Motor
Da, trebuie sa schimbi si motorul si cutia. Cauta o Calibra SFI, cumpar-o intreaga si poti face upgrade-ul. Altfel, daca cumperi pe bucati , iei o mare teapa!
|
Aha, si se potriveste motorul de la calibra sau mai trebuiesc modificari sub capota :-?
|
Pai iti trebuie instalatia electrica, motorul, cutia, calculatorul, ceasurile de bord si mult curaj.:lol:
|
Cam cat costa o calibra deasta :-?
|
depinde in ce stare gasesti masina ...
|
Presupun ca nu trebuie intro stare vizuala foarte buna ci doar tehnica :-?
As vrea un pret asa aproximativ :-? |
intra pe mobile.de si vezi cat merg acolo ca in RO cam greu gasesti la ieftineala
|
Pai cu banii care ma duc in Germania si ma intorc plus cat mai dai si pe masina tot la pretu de romania ajung ... parerea mea... o sa ma uit ...
|
tu sti de cati bani dispui si na ... vb ta sau paote ai pe careva care iti poate aduce .. ca tu nu ai treaba sa o inscrii si la exterior poa sa arate chiar jalnik ca nu te intereseaza ci sa fie motoru si rstu cum treb ..
|
Da... o sa ma interesez, dar mai greu sa o aduci din afara... nu ai cum decat cu platforma sau sa vi cu ea... si cheltui bani care nu`si au rostu :) sa vad poate gasesc ceva prin RO neinmatriculata sa fie mai ieftina :-?
|
te descurci tu esti mare ai buletin bafta ;)
|
Am gasit in RO in jur de 1000E dar cam multi km pe motor... :P
Ramane de vazut sa vad cum stau cu bugetu dupa sarbatori :D |
Ia legatura cu dj-23-dun. Avea o Calibra pe la 700 euro neinmatriculata.
|
Poate iti convine mai mult asa:
https://forum.4tuning.ro/191-bazar-au...6v-150-cp.html |
| All times are GMT +2. The time now is 16:31. |
- Copyright 2026 4Tuning