![]() |
Schimb
BMW E36, 320i, coupe, 150 cai, motor M52, noiembrie 1994
Dotari: - ABS - geamuri electrice fata - cotiera - clima(manuala) - computer de bord( OBC cu 18 butoane) - scaune sport incalzite - volan in 3 spite din piele reglabil - nuca schimbator piele - 2 airbag-uri - trapa electrica pe 2 pozitii - oglinzi electrice - jante originale BMW pe 16 Style 32, cauciucuri Continental Sport Contact 3 - proiectoare ceata - pachet lumini Masina are 219.000 km, am carte service la masina pana la 198.000 km, masina are 4 chei + chestia aia cu codul de bare Ce am schimbat la masina: - discuri frana fata ATE - placute frana fata + spate ATE - senzori placute - 2 bielete antiruliu (moog) - 2 pivoti fata (moog) - ulei Mobil Super 2000 10W40 - filtre: ulei, aer, benzina, polen - Mann Uleiul si filtrele au fost schimbate la 214000 . Modificari: - faruri cu angel eyes si lupa de la IN-PRO - i-am facut narile negre Defecte : - dispar pixelii din bord de la display-ul pentru Kilometri Masina este impecabila, atat la interior cat si la exterior, interiorul este curat, nu este rupt nu este murdar, nu a fost lovita niciodata, a fost atinsa si a avut un far spart si masca fata sifonata, atunci am hotarat sa schimb farurile. Masina nu o vand, doresc sa o schimb cu un E200 sau E220 w124 coupe din 94 neaparat automat. Sper ca nu se supara nimeni ca am postat la MB, anuntul cu BMW. |
Re: Schimb
8 Attachment(s)
Poze cu masinuta.
|
Nimeni? :) Macar spuneti-mi daca am vreo sansa sa fac schimbul.
|
Ofer bonus 4 inele de bord azi le-am luat :)
|
am e200 din 95 manual si 4usi
daca te ar interesa un schimb cu ceva diferenta din partea ta, cauta ma pe messenger |
Ma intereseaza doar coupe, si de ce ti-as da diferenta? Are mai multe optiuni, kilomertri mai putini e intr-o stare mai buna?
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:17. |
- Copyright 2026 4Tuning