![]() |
Vreau si eu un mic ajutor!!!!
Saluta baieti!!
De curand am venit si eu in tara ca sunt sarbatorile si pana voi pleca vreau sa stiu daca exista cumva vreun muzeu cu modelele fabricate de Dacia pana in prezent ma gandesc ca ar trebui sa aibe stiti cumva daca se afla asa ceva prin Pitesti sau in alta parte? as fi tare curios sa vad acele capodopere de masini ca mi-au placut ca am avut si eu! Va multumesc! |
Re: Vreau si eu un mic ajutor!!!!
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
dezamagitor dar adevarat..... asa e la noi, tot ce e frumos se distruge si se calca in picioare ca asa este natia noastra, nu stim sa pretuim ce avem mai frumos si mai drag este mai frumos sa le ducem la remat si sa scapam de ele in favoarea unui logan sau straineza(am vazut cateva poze de pe vremea lui ceausescu cand se construia la greu in bucuresti, in fiecare poza existau dacii 1300 1100, ca sa ne intelegm era full peisajul de astfel de maini, daca le mai gasesc le voi posta) ....... te rog frumos daca ajungi la Mioveni fa si tu poze si posteaza aici, as fi mai mult decat recunoscator:D
|
asa o sa fac totus o sa ma duc sa fac un drum asa de curios, dar nu-mi vine sa cred ca conducerea Dacia si Renault n-au pastrat nimic din modelele produse pana la venirea lui Logan. Unde e Dacia aia berlina care a iesit din 2004, unde e pick-up care a iesit in 2006 din fabricatie si altele, le-au dus la remat? :O:O ce jenant...pacat de masinile alea, chiar mi-au placut, mai mult ca o supernova, solenza si logan....1310 chiar a fost faina masina! romani fara pic de suflet!
|
Quote:
Ti-am zis in primul post ca exista un astfel de muzeu Dacia. In al doilea post am scris ca din pacate nu exista un muzeu cu TOATE masinile facute de Romania (Aro, Oltcit, Raba, TV, Saviem si multe altele...) |
Quote:
Era full peisajul de asa ceva pentru ca erau singurele diponibile,importuri nema;) |
Quote:
|
sper sa nu vb prostii dar stiu ca si ACR(Automobil Club Roman) detine cat un exemplar din primul si ultimu de dacie. adica prima 1300 scoasa din fabrica si ultima 1300 scoasa din fabrica, prima 1310 iesita si ultima 1310 iesita.... etc.
de altfel si fabrica tre sa aibe cate un exemplar din modelul fiecarei dacii produse. daca ma insel corectatima. |
Quote:
Quote:
|
Am fost si eu curios de acelasi lucru si am trimis un mail la Vocea Clientului,iata raspunsul:
Buna ziua, Stimate domnule ***** Va multumim pentru increderea pe care ne-ati acordat-o apeland la serviciile noastre. Referitor la solicitarea dumneavoastra, va comunicam faptul ca firma Dacia nu detine un muzeu propriu pentru expunerea autoturismelor marca Dacia. |
Quote:
niste rahati, parca acum s-a lansat Dacia in 2004, restul modelelor ce-au facut cu ele?remat? halal companie. Porcaria aia de informatie mi-a dat-o si mie ei detin prostia sa zic asa si incompetenta n-am vazut ce oameni. |
Nu au muzeu propriu zis la care sa te duci si sa platesti bilet.
Am explicat si mai sus... Exista un hol la intrare (asta din ce tin minte ca aratau pe la TV) in care sunt tinute mai multe modele de Dacia. |
| All times are GMT +2. The time now is 14:42. |
- Copyright 2026 4Tuning