![]() |
Sistem audio Megane RS
Pentru inceput masina e un Megane RS din 2005 si vreau sa schimb boxele, sa adaug un subwoofer si un dvd player. Din cate am citit pe forum nu e chiar asa usor...adica pe langa inlocuirea boxelor, adaugarea subwoofer-ului etc ce mai trebuie sa faci? Legat de subwoofer stiu doar ca trebuie antifonat portbagajul pentru a evita acele vibratii si sa nu sune varza.
Asadar pe langa boxe schimbate etc ce mai trebuie sa faci? Si daca imi spune-ti niste preturi sau ce produse merita pentru ca preturile pe care le-am gasit eu sunt cam exagerate. Caut un subwoofer de 1500-2000W, boxele nu stiu care ar fi mai bune, si cel mai important un dvd-player cu touch-screen si port-usb...nu ma intereseaza gps, bluetooth si alte chestii. |
Re: Sistem audio Megane RS
Vrei tu puterea aia neaparat ? Pai numai subwoofer / statie / cabluri / baterie te duce la cel putin 50 mil. Vrei sa faci show sau sa asculti muzica ? Ce buget ai disponibil ?
|
ai pm!
|
Quote:
|
Asa ca idee, eu am subwoofer de 500W si setat incorect imi acopera difuzoarele din fata fara sa se chinuie prea mult. Si in mare iti trebuie un HU , difuzoare fata , pe spate iti pui doar daca tii la cine sta in spate , subwoofer , amplificator pt fiecare difuzor , cabluri , baterie mai mare daca este cazul , materiale pt insonorizare si un instalator bun.
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:54. |
- Copyright 2026 4Tuning