![]() |
Colin McRae DiRT 2
3 Attachment(s)
Colin McRae DiRT 2
DiRT 2 is a revolution in off-road racing. Big event atmosphere and a killer vehicle roster come together on a multi-discipline World Tour, stretching from Malaysia to Morocco and London to LA. Compete in 100 events against icons like Ken Block and Travis Pastrana, go online in head-to-head 8 player races and enjoy jaw-dropping visuals, damage and speed. Features * Turbo Charged solo & multi-car off-roading * Unprecedented Realistic Damage Modelling * Intense Online Multiplayer Racing - Across all event types: Rally, Raid, Rallycross and more! Minimum Specifications: Windows XP/Vista/7 DirectX 9.0c Intel Pentium D 3.0GHz / AMD Athlon 64 X2 1GB RAM (2GB for Vista) Graphics Card: GeForce 6800 / Radeon X1550 or above DirectX Compatible Sound Card or motherboard audio Dual Layer Compatible DVD-ROM Drive 12.5 GB Hard Drive Space |
Re: Colin McRae DiRT 2
E foarte tare jocul. ;) Eu il joc cu un amarat de volan si pedale.
E umpic peste shift. |
Am ajuns la jumatea jocului .. mi se pare un joc extraordinar... grafica este foarte buna. Seamana putin cu grid. Damage destul de realist.. Pacat ca nu are multe masini..:(
|
Nu ati patit la un moment dat sa se auda un zgomot mare in joc, tot timpul, si vocile dublate, air sunetul masinilor mult mai subtire decat originalul ?
De cateva ore imi face asa, si cu toate audio la minim, se aude la fel de tare si de prost..... |
.... am si eu o intrebare .... cum ati reusit sa salvati?
|
bine cunoscuta problema . . . pai, eu am sters GFWL instalat odata cu jocul si am bagat o versiune mai veche . . . Pentru explicatii mai pe larg click pe semnatura sau PM
|
Am inteles ca trebuie facut un cont offline dar tot nu am reusit sa salvez!
|
mai, nu a ascultat nimeni ce am zis eu . . . va garantez 100% ca solutia mea functioneaza si da, trebuie facut un cont offline pe Windows LIVE dupa ce instalati o varianta mai veche a acestui program (de exemplu varianta pe care ruleaza si GTA IV)
|
thx man... raman dator!
|
gata am reusit si eu imi multumesc mult!
|
.... super tare realizare a damage-ului, controlul este superb..... poti face drift si cu e-brake si inertial prin schimbarea maselor! i love it!
Insa mi-as fi dorit o mai mare setabilitate a masinii.... ca in dirt 1 :) |
da aici ai dreptate e putin mai greu de controlat masin!O sa renvin cu poze:D
|
... se pare ca nu ma mai pot dezlipi de joc... doar ce am terminat stagiul dedicat in memoria lui Colin McRae........:)
|
https://www.trilulilu.ro/Tzeapa33/fd75ab8b8f5ba8 Asa va faceti profil sa se salveze
Si mere si in multiplayer(lan(hamaci+inca ceva)) nu pe windows live doar cat sa putem juca intre noi daca va intreseaza ma intrebati. |
chiar ca , e gen versiuna grid-ului doar ca in natura cu noroi si etc, doar e facut de acelas producator
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:39. |
- Copyright 2026 4Tuning