![]() |
E36 - O Pisica EMO style !!! :))
6 Attachment(s)
........
|
Re: O Pisica EMO style !!! :))
dragutza shi plina de defecte:D
|
Re: O Pisica EMO style !!! :))
Dotari motorizare ?
|
Re: E36 - O Pisica EMO style !!! :))
poi 320 i 150 de cai care vin toti la mancare dar la fuga se pun pe burta:D...geamuri electrice ABS nu prea sunt prea multe chesti an 95"
|
am fost la RAR shi am fost respins pentru bucsi bascula shi capete de bara ...stie cineva de unde la pot achzitiona?
|
sa o stapanesti sanatos ;) observ ca ai luat-o :D sa ai parte de ea :D si numai de bucurii,fara necazuri :D
|
WTF? Care`i faza cu EMO STYLE? Si la E36 a ajuns moda asta? Nu ma prind...
Se taie cumva? Se arunca de pe bloc? Sta in coltu ei? :lol: Oricum, bafta cu ea si multi km fara incidente ! |
cred ca se refera la paketul de m :) draguta pisica
|
naspa culoarea...
|
5 Attachment(s)
Quote:
este aceeasi culoare cum am si eu p a mea ??? ti se pare urata??? nu lua in seama "Carcotasii"e frumoasa;) vii la mine intr-o zi ii facem un polish;) si pun poze,sa vedem daca mai e "naspa" culoarea |
imi place ca cine ti-a echilibrat rotile, a pus plumbul pe buza jantei.......meserias omu...
|
Quote:
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
poi este taiata lovita ranita plange...shi m-am gandit ca este emo:))
dar frate shi yo cand am vazut plumbi aia penteu jante de tabla pe aliaj m-am intristat:( ms marian shi ata este adorabila:X azi am schimbay bucsile de bascula shi am incercat sa schimb shi capetele de bara dar nu am avut nici -o sansa zici ca sunt sudate shi m-am gandit sa schimb cu totul ...dupa ce imi cumpar shi bielete poze de azi |
E fain interiorul. Genul asta de interioare`mi plac mie :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:31. |
- Copyright 2026 4Tuning