Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Ce parere aveti despre noul chevrolet aveo? (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/15711-parere-aveti-noul-chevrolet-aveo.html)

Aditzu 11-04-06 02:13

Ce parere aveti despre noul chevrolet aveo?

Ce parere aveti despre noul chevrolet aveo?

katalin1977 12-04-06 14:25

Re: Ce parere aveti despre noul chevrolet aveo?

Nu imi place de nici o culoare...:) din punctul meu de vedere e o masina ca oricare alta de gramada - nimic deosebit nici ca design nici cu altceva in plus.....

Cosmin255 12-04-06 15:48

e sub 9-10 k nu? Cred ca face banii...Concureza cu Logan...

cryo 12-04-06 16:02

desi nu cred orbeste in testele NCAP, o stea jumate pentru o masina din mileniul 3 mi se pare a naibii de putin, oricum ai privi problema.... :roll:

peter 12-04-06 19:13

cea mai proasta masina din 2005-2006 la capitolul siguranta....aia de la euroncap..iau dat 2 stele..normal trebuiau sa ii dea 1..dar iau dat 2....

+materiale de calitate proasta la interior...

oricum are un pret destuk bun...dar nu te astepta de la prea multe de la ea..

Evil Yuri 13-04-06 07:34

O masina ce concureaza cu Logan, dar tinde sa ia bataie rau de la logan...si aici nu ma refer la vanzare, unde Loganu rupe oricum, ci ma refer la calitate, siguranta, motorizare.
Motor de 1,2 si 1,4 litri, diesel nu exista (inca :D:D), iar interiorul este mai "plastifiat" decat al Loganului.

Nu sunt anti-chevy, si imi pare rau sa o spun, dar Aveo nu este o masina reusita.

peter 13-04-06 10:06

masina asta nu poate fi numita un chevy....;)

cryo 13-04-06 11:36

hehe, s-au dus vremurile cand ziceai Chevy si te gandeai la Camarro & Corvette... acum zici Spark, Kalos, Aveo si-alte de-astea...

"Cum sa duci un brand bun la vale", editia "for dummies"....

zGb 14-04-06 00:33

chevroletului aveo i se mai spune si 'sicriu pe 4 roti' ... intelegeti ce vreti de aici!

gavrila 09-06-07 18:20

nuuuuuu! au stricat masina :| :| si e preferata mea :|

Marian_st 10-06-07 01:37

Mie mi se pare a fii o alternativa mult mai buna decat logan.....atat. Le-am condus pe amandoua.....da clasa loganului.....

22VIN 10-06-07 14:36

mult mai buna decat loganul... interiorul e chiar dragut, il strica rotile alea micute, dar in rest imi place... isi face banii

Marian_st 10-06-07 18:53

Nu rotile sunt de vina ci forma aripilor dar eu cred ca daca ii scimbi rotile....cu unele mai mari...ar arata chiar bine

wasted 11-06-07 20:13

Poi... la noi la opel west unde se vand opel se vinde si chevrolet.
Am fost la revizie cu masina in service. Huuhh , era plin de aveo , spark , kalos. Am vorbit si cu mecanici si nu aveau pareri prea bune. Ba nu mere abreajul , ba moare motorul. Cand eram la sfarsitul reviziei , venea unu cu un Epica , care daca bine stiu nu-i un model prea ieftin. Poii cum sa zic. Masina era cumparata de 2 sapt si deja nu mergea abreajul. Unchiumeu are un Lacetti Wagon 1.6 16V. 104Cp(cred ca nu stiu precis poate un pic mai mult) masina are o luna si dar opelu meu cu motor de 1.7 DTI 75cp , poi trage mai bine. Nu stiu ce sa zic dar chevroletu ce se vinde in romania ii varza da tot. Eu n-as da nici un leu pe masina....

22VIN 11-06-07 23:39

si vrei sa zici ca loganul e mai stralucit?:))) din contra...

All times are GMT +2. The time now is 21:43.

- Copyright 2026 4Tuning