![]() |
E46 - M technik1
6 Attachment(s)
salutare.prezint si eu un bmw 320d 136 cp.masina o am de o scurta perioada de timp pt ca am simtit nevoia de ceva diesel.de fabrica vine echipata cu kitul exterior m tehnik 1.la inceput a avut niste jante acs pe 17 dupa care au urmat cele model m pe 18.un eleron m un eleron luneta de acs,xenon proiectoare si faza scurte,pleoape,tipsuri borla,folie omologata rar si cam atat deocamdata.astept sugestii din partea voastra
|
Re: BMW e46 M technik1
Curata, ingrijita, arata bine de tot! Bafta! ;)
|
Foarte frumoasa!!!!
|
Quote:
|
Re: E46 - M technik1
Clima, nu dublu clima.
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
La cat de impecabila e, ai face bine sa strangi bani pentru niste faruri originale cu xenon/lupa + stopuri normale dar pe led.
|
nu e problema de bani.intradevar ar da bine farurile cu lupa dar de bani aia parca ar merge altceva,stopurile cu led o sa apara in curand;)).pt a accentua aspectul stok al masinii mam gandit sa iau si un cd player original bmw.inca odata va rog stie cineva unde se pot imbraca scaunele cu tapiterie ca de fabrica?pt ca am gasit 2 scaune de m si sunt alta culoare
|
imi place masina.clean look!intradevar cu bara de m tech 1 nu prea sunt asa de multe.eu personal as opta prima data pt farurile cu lupa primu lucru.bafta.
|
daca as lua scaunele de m3 as pune si piele.aveti vreo idee de culoare sau vreun tapiter serios?
|
cati km are masina...?
|
Pe e46 nu s-a pus dublu climatronic, cum este pe e36 de exemplu.
|
Ar merge un volan Tip M pe viitor,si niste stopuri
Este foarte intretinuta,sa ai grija de ea PS: RS-ul l-ai dat? S-au asta e a2a masina? |
Quote:
|
stie cineva unde gasesc oglinzi de m3 e46 sub 300 de euro?
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:57. |
- Copyright 2026 4Tuning