![]() |
E30 - My e30Project !
5 Attachment(s)
Salut ! nu prea stiu cu ce sa incep, dar o sa incep prin a va spune cate ceva despre noua mea achizitie un e30 318 la baza coupe care in prezent este intr-o stare destul de critica ! Mai departe nu pot sa va spun decat ca se lucreaza din toate puterile la ea si cu ajutorul Lui Dumnezeu sper sa fie iasa asa cum imi doresc ! O sa incerc sa atasez si cateva poze cu caroseria si viitorul motor al ei si anume un 3.0 24v (231hp stoc+)...Bafta in continuare celor care sunteti in proces de modificare cu masinile !
|
Re: E30-My e30Project !
O sa ai de munca serios la masinutza dar sunt sigur ca va iesi ceva deosebit...bafta multa in ce ti-ai propus:D
|
Da, o sa ai ceva de munk la ea dar cu rabdare si cu nervi de otel o sa treci peste toate greutatile,si la sfarsit satisfactia va fi pe masura ! BFT
|
Stiu sunt constient de lucrurile astea dar dhe...m-am inhamat tre sa merg mai departe :D...ms mult !
|
bafta cu masina.cu motorul ala sigur o sa iasa ceva grav.
|
Re: E30 - My e30Project !
Alt urs turbat ......... bafta cu projectu
|
Saru` mana si ms de incurajari :D...acum am ajuns si eu de la garaj am fost sa o mai "mangai" un pic :D...Bafta si voua in continuare si la CATI MAI MULTI CAI !
|
Inca nu l-am adus la stadiul de turbare :D...mai am ceva de lucru pana atunci...
|
Cred ca atunci cand a zis ca o sa fie turbat s-a referit ca o sa fie misto,nu neaparat turbo. Mult succes,sa ne tii la curent te rog.
|
bafta cu proiectul man,abea astept sa il vad gata,vom fi cu ochii pe tine:shock:
|
nici eu nu ma refeream la turbo man ;)...ms de urari si cu siguranta voi fi aici cand voi avea timp sa va mai povestesc una alta...Bafta !
|
salut ... frate baga id`ul meu in lista Fr33_e30 ... stiu destul de multe despre masina cu toate k nu mai are nr de inmatriculare pe ea o cunosc ... ai ceva la mine care singur o sa ai nevoie ... ii apartine ... te salut si bafta multa ... vreau sa o vad inapoi sus si pe strada
|
ceva nouatati? poze
|
motorul il ai de la david predescu ?? tot pe un urs vruia sa il puna si el ..
daca da ... motorul ala a facut istorie in craiova . |
Da de la david il are cunosc povestea motorului :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:36. |
- Copyright 2026 4Tuning