![]() |
Care e diferenta ?
Salut !
As vrea ca pe la anu' sa imi pun si eu o instalatie Xenon dar nu stiu ce sa aleg pentru ca nu stiu care este diferenta intre ele.Adica prin ce se diferentiaza un xenon de 6000 K fata de unu de 12000 K ? Sau ce inseamna H1,H3,H4 Bixenon,H7,HB4,H11 ??? Va rog cine stie sa imi spuna si mie sau daca scrie undeva un articol pe tema asta dati-mi si mie un link va rog ! Voi ce imi Xenon imi recomandati ? (as avea cam 8-10 milioane maxim) |
Re: Care e diferenta ?
1 Attachment(s)
culori pt xenoane
|
sa faci cont sa scrii nu ti-a fost greu, dar ti-a fost greu sa dai un seach pe google. ce oameni.
|
Quote:
Nu i nimic daca intrebi nimeni nu s a nascut invatat ! |
sa o luam pe rand
mai sus ti-a pus racer-e30 o poza cu ,culorile xenonului, de unde se observa ca un k mai mic e mai cald iar un k mai mare are culoarea mai rece :D ca si luminozitate recomand 4300 k, sau 5000k, au lumina calda si mai puternica, si faci fata cu brio si pe vreme nasoala acum ..depinde ce masina ai daca ai o masina cu faza scurta separata de faza lunga, atunci iti trebuie h1, h3, h7 ... daca ai masina cu fazele pe acelasi bec iti trebuie bixenon, h4 sau mai era unul dar nu mai stiu exact care un search pe google te duce la diferite site-uri, unde gasesti si tabele cu masini , si ce fel de bec iti trebuie pentru masina ta..asa ca foloseste-l cu incredere data viitoare |
si pe langa codul de culoare mai e si vizibilitatea, daca vrei sa ai vizibilitate buna este de preferat sa iti iei unele de 4300 k cele mai apropriate de halogen(la culoare) , de pe la 6000k in sus vizibilitatea e cam redusa stiu ca se vede frumos dar mai e vorba si de valoarea lor practica, iar pe timp de ceata nu prea vezi nimic... in schimb preturile sunt ok iti poti gasi lejer pana in 5 milioane... daca vrei detalii da-mi un pm
|
Multumesc pentru raspunsuri !
radu_kos nu am avut timp sa intru pe google sa ma interesez din cauza serviciului si de aceea am cerut ajutorul vostru. |
Si ca sa fie lectia completa K-ul reprezinta Kelvin care este unitatea de masura pentru temperatura (in sistemul international) :)
|
m-am inspirat si eu in pic de aici!:)) multumim de informatii!:) dar ala de 6000k am inteles ca este maximul care iti ofera vizibilitate buna nu? si eu o sa imi pun prin primavara, si cred ca 6000k o sa imi pun! pe dacie 1310 li, h4 bi xenon! sau ma sfatuiti sa imi pun mai mic la K ? 4300 ? 5000 ? dar nu vreau sa fie galben, dar totusi sa am vizibilitatea cea mai buna!ms
|
Cu cat temperatura de culoare este mai mica cu atat fluxul luminos este mai mare . 4300k este mai intens ca 6000k.
|
1 Attachment(s)
eu m-am luat dupa shema aceasta, si 3000k nu mio placut deloc ca bate spre galben, dar asta ar bate cel mai bine?!:(( 4300k este intre galben si alb si bate mai rau ca 3000k nu?:( dar vad totusi ca la unele scrie 3000,4300,5000,6000,...acuma care exista?:)) sau toate?:)) depinde numa de ce firma iau si ce nuante au ei?
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:28. |
- Copyright 2026 4Tuning