![]() |
*Style - E12
7 Attachment(s)
Puneti poze ,filme,si tot ce gasiti despre e12.
|
Re: *Style-E12
7 Attachment(s)
Ceva frumos ...
|
9 Attachment(s)
racing series...
|
Le confund cu e28 ca la balamuc
|
Re: *Style - E12
12 Attachment(s)
New pics:D:
|
14 Attachment(s)
Niste poze si de la mine
|
10 Attachment(s)
Este aproape imposibil sa faci o selectie cu best of e12:D
|
Cum faceti diferenta dintre e12 si e28 ? Ca sunt tare asemanatoare.
|
Quote:
din lateral,cred ca cea mai mare diferenta este ca e28 nu mai are fanta de aerisire orizontala si de plastic,ca la e12,ma refer cea din spate de la stalpul C din spate....nu are cum sa nu-ti sara in ochi stopurile de e28 laaaate,mai late ca la e12,plus portbagajul cu muchie dreapta,nu ca la e12 coborat pe pe rotund in fata....din nou,cea mai mare diferenta sunt farurile doua mai mari(exterioare) si celelalte mai mici(adica normale,interioare) ale e28-ului,exceptand modelele SUA care au avut toate farurile egale ca al e12 interiorul este TOTAL schimbat astea sunt cateva din mai multele diferente e12/e28 si ca sa ai o idee,geamurile sunt aceleasi,adica pareta superioara a masinii este aproape aceasi |
Quote:
|
4 Attachment(s)
:arrow:
|
10 Attachment(s)
Quote:
salut mircea...abia acum am mai rasfoit pe aici...desi am topic separat la "masina mea" cu E12-ele,pun si aici cateva poze cu ea,poate nu toti care vor sa o vada au timp sa rasfoiasca topicul meu :) in cateva poze apare si e23 negru,BABA,multi o stiti din Buc,venise un amic cu ea pe la mine atunci si nu am rarat ceva poze ..si referitor la inetrior,ca sa nu incurc pe cineva,ala e interior de e28,insa,ca sa nu fiu acuzat de kitsch afirm ca au existat si e12 cu interior de e28 din fabrica,anume modelele facute in africa de sud,in anii terminali 80-81 |
| All times are GMT +2. The time now is 07:40. |
- Copyright 2026 4Tuning