![]() |
Logan De La 75cp La 90.2.....
Oare Sistemul De Rescriere A Injectiei De La "g" Tech Mareste Si Consumul Oare Cu Cat Daca Da??stie Cineva???
|
Re: Logan De La 75cp La 90.2.....
Se Pare Ca Nu Stie Nimeni......
|
Cei De La "g"tech Au Ajuns La Un Motor De 1.4-75cp La O Performanta De 14-90.2 Si Sunt Curios Cu Cat S-a Marit Consumul....nu Mentioneaza...
|
Esti Un "dur" Mai Cata............
gata cu off-topic, cineva vezheaza! TAU |
sunt si eu curios,sa fac acelasi lucru la clio...
|
Cum Aflam???
|
nu stiu...mai caut si eu pe net si iti spun daca gasesc ceva...
|
am aflat ca tuningul e facut de o firma (germana parca)-Euricar.
ei au masurat motorul de 1.4 si le dadea ca are 79,7 CP, la un regim de 5.495 rpm si 121,6 Nm. Dupa modificare(numai cu chiptuningu lor) avea 90,2 CP, dezvoltati la 5.485 rpm, iar cuplul a crescut la 132,1 Nm. Aceasta tehnologie apartine companiei G-Tech, cu care colaboreaza Euricar, si in functie de setari, poate ajuta motorul sa dezvolte cu pana la 35% mai multa putere. La Logan s-a urmarit realizarea unui compromis intre performante si economie de combustibil, motiv pentru care nu s-a solicitat mai mult motorul. Sursa:http://www.******************/articol...ctAM/index.htm daca mai afli ceva in plus despre unde poate fi cumparat asa ceva, posteaza... |
asta e vrajeala cu 35% din CIP parerea mea e ca nu ai cum sa obti din cip atata putere dintr-un motor aspirat !!!!!!!
|
ar fi misto.io as fi primu client.oricum,si 13%mi se pare bine..
|
Eu am un Logan de 1,6 si dupa ce i-am schimbat esapamentul cu unul Borla sport si dupa un chip tuning de la Dimsport pot spune sigur ca se simte chiar bine de tot modificarea, tinand cont ca consumul a ramas acelasi cu cel original.
|
ma duc maine in buc si acolo stiu pe cineva care ar stii cum ajung la aceste pers care fac modificarea te anunt si pe tine..... stiu doar ca pretul e de 350 euro....
|
ok,mersi...
|
am reusit sa vd cu cineva din domeniu in buc si mi-a zis ca e super rentabil sa vedem acum cine se ocupa cu astfel de lucruri.....
|
dar din tr-un logan de 90cp cati poti face???????
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> https://img204.imageshack.us/img204/9...ledoors9id.gif |
| All times are GMT +2. The time now is 10:43. |
- Copyright 2026 4Tuning