![]() |
VAND Laptop Dell PIII
2 Attachment(s)
DELL LATITUDE CPx
PENTIUM III 500 MHZ , 128 MB RAM ; pl. video Ati Rage Mobility 8 MB ; pl. sunet Ess Maestro2 ; HDD 36 GB ; OPTIC : CD-ROM SAMSUNG ; DISPLAY 14.1' 1024x768 4/3 in stare perfecta , fara pete , pixeli morti sau alte probleme ; Are stiker cu WINDOWS 2000 PROFESIONAL pe spate ; MADE IN IRELAND PORTURI : AUDIO : MICROFON , CASTI , LINE IN ; IESIRE TV 7 PINI ; IESIRE VGA - MONITOR 15 PINI ; PORT PARALEL ; PORT PROPRIETAR DELL ; USB ; PS/2 ; SERIAL 9 PINI ; PORT IR ; 2 X PORT PCMCIA ; - adaptor de FDD + FDD extern ; - ADAPTOR PCMCIA-LAN 10/100 ; - ADAPTOR PCMCIA-MODEM 56K ; - BATERIE 3600 mAh REFACUTA - nu stiu cat mai tine ; - incarcator Dell original ; - nu functioneaza touchpad-ul si cateva taste - se dau bonus : - mouse Logitech PS/2 OPTIC ; - tastatura flexibila USB rezistenta la apa si socuri ; - BONUS - geanta originala , f bine facuta , in stare f buna , rezistenta la socuri . - nu este zgariat , crapat , troznit sau altele ; - laptopul este perfect pentru aplicatii office : navigare internet , muzica , filme ... ; - eu l-am folosit de cateva ori in concediu si este super ok ; - tot ce scrie mai sus , adica laptopul , toate adaptoarele , geanta , mouse-ul si tastatura sunt incluse la pachet ; - pret 530 ron . - contact : 0722.22.08.84 |
Re: VAND Laptop Dell PIII
Pret negociabil !
|
Pret negociabil , accept si diverse schimburi ! Laptopul este functionabil , nu are defecte ascunse sau alte probleme !
|
Quote:
|
480 ron !
|
Pret pentru un laptop perfect pentru vacante , muzica , filme , salvari poze ...
400 ron ! |
Quote:
|
Cam 7-8 taste nu functioneaza , din jurul literei P . Probabil prin verificare si curatare / inlocuire se poate repara . Nimic nu este ne-reparabil .
NU am umblat in el si nici nu am avut de gand , poate ca printr-o simpla curatare se rezolva , poate panglica touchpad-ului s-a miscat ... dar repet ca nu l-am desfacut si nici nu am de gand . Il dau la pretul asta asa cum este , viitorul proprietar face ce doreste cu el . Eu l-am folosit doar de cateva ori in concedii si excursii la munte si la mare ca sa ascult muzica , sa se uite copii la cate un film si sa salvez pozele pe el pana ajungeam in Bucuresti . Accept si schimburi cu produse IT sau foto cu diferenta din partea voastra sau a mea . |
Pret pachet complet 400 ron sau 350 ron fara geanta !
Accept si schimburi pe IT sau foto ! |
Pret negociabil , accept si schimburi !
|
URGENT : 350 ron pachet complet !
|
300 ron - ridicare din Durmul Taberei !
|
Accept si schimburi !
|
UP !!!
|
Inca un Up mic !!! - rezervat 48 de ore !
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:21. |
- Copyright 2026 4Tuning