![]() |
Nissan 200sx
4 Attachment(s)
Masina are stock 200 cai putere. Cand a venit la noi avea montat un boost controller electronic si l-am ajutat pe proprietar sa-si regleze amestecul cu dinamometrului si sonda lambda wideband. Graficul cu albastru e obtinut cu presiune 0.7 iar cel rosu cu presiune 0.8 . Peste aceasta valoare amestecul devenea cam sarac, desi puterea ar mai fi crescut destul de mult. Noi il asteptam sa-si upgradeze sistemul de injectie si sa se intoarca cu ceva si mai spectaculos, chiar daca participa la drift si pentru acest scop a declarat ca momentan ii este suficienta puterea.
|
Re: Nissan 200sx
Cam ''dezordonat'' graficul.....prea multe oscilatii:(
|
ei, si tu acuma, nu are clapete de alea individuale ca pulsarul, de aia...
e harta stock, mai bogdane! carcotasule!!! |
Mai poti corecta putintel pe ici pe acolo harta de benzina.....ca acum ai tubulaturile de admisie mai maricele....de aici si cred oscilatiile;)
Stii ca nu sunt carcotas ci doar imi dau si eu cu parerea!!! |
1 Attachment(s)
Il las pe proprietar sa spuna ce a mai facut intre timp la masina, astea sunt insa noile rezultate.
|
Masina a primit un soft de la HD Anglia. La momentul efectuarii dyno-ului, masina nu a facut mai mult de 1.0 bar pe dyno datorita reglajelor de boost. Softul e facut pentru 1.2bar, fiind garantat pentru 270-290cp, in functie de configuratia masinii. Avand in vedere ca a scos puterea minima estimata fara sa mearga la presiune maxima prescrisa, se pare ca cei de la HD si-au respectat cuvantul.
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:07. |
- Copyright 2026 4Tuning