![]() |
my carrr
6 Attachment(s)
asta e masina facuta de mine cu multi euroi si ore de munce
|
Re: my carrr
5 Attachment(s)
astept discutii despre masini
deja am o calibra 4x4 si ma apuc si de ea astept sugestii |
mai bine lasa calibra ....macar ea sa scape......ca pe cealalta ai tiganito bine
|
de ce fra ca e masina mea de vis
inafara de nissan skiline GTR R34 |
:d...cred ca erau mai multe bodykituri indicate pt masina asta.....cred ca ai gresit cand ai ales japan style pt masina asta ....bafta in continuare :D
|
SI CE INTELEGI TU PRIN TIGANEALA NENE
|
nu toti suntem la fel adica avem gusturi diferite
|
1 Ceasurile alea de pe bord ..in 7 culori ...tie itzi plac cum dau acolo?...
2 tiganeala e sa faci japan style pe opel vectra , nu se pupa una cu alta .... inteleg ca esti in spania sau ai fost in spania ....toata lumea stie ce tuning fac spaniolii deci nu ma mira ca masina arata cum arata ...probabil ca in spania e frumoasa:D |
frate ai un xara nu mai critica si totul e facut de mine bos iar ceasurile ...daca ai auzit de plasma si mir imi plac japonezele
|
asa ca lasa critica ca nu cred ca ai tu ceva mai special
|
eu em intrat pt saturi discutii dar cred ca ai gresit tu adresa ca tu nu ai un opel,iar ceasurile se pot stabili la o anumita culoare
|
inainte sa dai submit ...mai uitate peste ce ai scris .....acuma sa le luam in ordine ...am un citroen xsara nu xara.....bun....macar xsara mea nu e tiganita ...., itzi plac japonezele ? vinde opelu si cumpara ceva japonez si punei kitul asta ...
|
da ai dreptate
dar nu mai e nici un opel ca asta si ce vreu eu sa imi cumpar costa cam 80 000de euro si nu am atiti banii, dar tu ai eva cu tiganeala sau ce? |
ai dreptate nu mai este opel ca al tau ....nu am nimic cu tiganeala ...bafta la tiganit ...si nu uita boss sa iei sticla de un milion poate faci rost de banii pt skyline:D
|
fra eu sunt nou aici si nu am chef de insulte si toate cele dac vrei sa discuti altceva bine daca nu lasama .daca tu nu ai bani sa iti bagi in xsara ta ca sa o tiganesti lasa frate pe alti si oricum mersi eu ma gindeam sa vb de mecanica dar nu cred ca stii prea multe bafta frate si scuze de deranji
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:15. |
- Copyright 2026 4Tuning