Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Amuzament :) (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/15649-amuzament.html)

Bmw_E30dak 10-04-06 11:03

Amuzament :)

am facut acest topic pentru a posta fiecare ce lider ar vrea sa fie pee aceasta comunitate deoarece unii nu isi dau interesul sau prea putin ii intereseaza

P.S. TNG te rog sa nu inchiz topicul asta

dak doriti alt lider va rog sa postati

Pitu 10-04-06 11:17

Re: alegerea unui lider al comunitatii PLOIESTI

inchideti un topic

jingu_boy 10-04-06 11:51

mie mi se pare o tampenie ce vrea sa faca nesomn (vb lu shantzu)
sunt alte probleme mai arzatoare decat schimbarea liderului

sau terminat subiectele de discutie, nesomn, de vrei sa te racai cu tng:twisted: :twisted:

Gabi 10-04-06 11:59

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

I just wanna say: BULLSHIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIT!!!

eko_squad: tu chiar te vezi... lider ? :lol: Stii ce-nseamna sa fii lider (nu neaparat al unei comunitati, care are destui membrii)? Incearca sa fii sefu' clasei, la scoala, si-ai sa vezi ***ere pe capu' tau!

E o mare prostie topicu' asta, da' nu am sa-l sterg, ci am sa las totul la latitudinea lui tng. Singura mea rugaminte este sa nu va-ntindeti la discutii degeaba si interminabile, ca atunci... prinde aripi topicu'.

eko_squad: parca vad ca in 2008 candidezi la presedentia Romaniei :lol:

PS: imi cer scuze daca se simte cineva jignit de tonul ironic al mesajului meu, da' asemenea aberatii n-am mai vazut de mult ! :lol:

tng 10-04-06 13:08

:-) eu nu am zis nimic ... tocmai daia l-am lasat sa deschida topic, sa se exprime, atat pe el, cat si ceilalti

momo 10-04-06 14:02

panarama :evil:

Manson 10-04-06 14:27

ce aveti mah?ce lider...mai are vre o comunitate? ce draq bai squad...ai sunat tu de cate ori a sunat taz sau tng sau sora lui shantzu? cine sa fie tu? kre ai 16 17 ani ..eu 19 sau shantzu ...nu am nimik cu nimeni dar cred k dak ar fi vb sa fie un lider...no offense dar tng e cel potrivit am mai avut noi discutii si topicul asta nu si are rostu mi se pare mie sau sunt mancatori printre noi??? right momo??? stati mah calmi ce draq...lider ne trebuie noua??? in loc sa luptam sa obtinem o aprobare sa ne strangem undeva fara probleme ne certam care sa fie shefu...pt mine sunt unii care se cred fff importantzi si chiar nu sunt...nu cei mari astia d ela 19 in jos..exceptie cobra si shantzu...stati calmi .... tng ... taz...pitu...donu...voi tre sa vb intre voi care are timp si care se crede in stare------>raman la ideea ca nu ne trebuie lider...salut nu votez pe nimeni

shantzu 10-04-06 14:45

tng sterge topicu asta ;) nu isi are rostu
vb lui manson, mai bine am discuta sa ne intalnim sa strangem nishte semnaturi sa ne intalnim si noi linistiti undeva ;)

momo 10-04-06 15:07

ii dau dreptate lu manson

pwla mea, dupa mine fiecare pt el ar trebuii sa fie un lider
iar in cazul comunitatii... frate tng e singurul care s-a zbatut sa ne adune, sa faca ceva pt noi pe forumul asta si multe altele, pe care unu cu care am vorbit ceva intr-o seara si vad ca nu vrea sa ma asculte, nu are de unde sa le stie!!!!!!!

frate lasa-i pe altii sa vorbeasca!
aia care sunt in masura sa vorbeasca!

eu unu nu am avut pretentia sa propun macar schimbarea lu tng pentru ca nu are rost!

capisci?

GolfuletzS 10-04-06 15:10

pe mine dc nu m`ati pus in poll ?!

va tin eu minte ! :)

cc13 10-04-06 15:12

eu unu' nu va cunosc de mult timp si nici pe toti (mai ales dupa nume :p) dar mi se pare o aberatie acest subiect, din pct meu de vedere tng isi face treaba foarte bine.

Parerea mea este ca cel ce a deschis acest topic sa expuna motivele care l-au determinat sa faca acest sondaj.
A si nu motive de genul: " deoarece unii nu isi dau interesul sau prea putin ii intereseaza" - crede-ma ca il itereseaza si se agita pt a multumi pe toata lumea - sau cel putin impresia asta mi-a lasat-o mie.

dragos2900 10-04-06 15:36

TNG ce ai facut frate de vrea sa te schimbe lumea?Au aflat ca esti corupt?=)) :lol: :lol: :lol:

dragos2900 10-04-06 15:38

TNG si Taz in turul doi al alegerilor prezidentiale!Am vazut ca sunt la egalitate la voturi!:lol: :lol: :lol:

CobraArt 10-04-06 15:46

LooooL ba se vede ca nu ai ce face acasa..... varza topicul
TNG-ule...pot sa fac si eu un topic cu poll sa intreb ce fac maine dupa ore? :D...

CobraArt 10-04-06 15:49

Ba daca era sa fie facut bine macar punei toti useri/membri din Ploiesti nu 2,3 si tu MOTZ!

All times are GMT +2. The time now is 11:32.

- Copyright 2026 4Tuning