![]() |
Semnalizari Rosii - Probleme?!?
Deschid acest thread deoarece m-am hotarat sa imi schimb pozitia semnalizarilor spate, astfel incat am modificat ordinea si pozitia in care se aprind becurile:!::mrhappy:
Prin urmare acum semnalizarile se aprind acolo unde era inainte becul de pozitie, pozitia sta aprinsa dedesubt(la ochiul de pisica), iar frana este pe acelasi bec cu pozitia in faza a 2-a... semnalizarile functioneaza pe post de stop-de-ceata, insa doar impreuna cu proiectoarele, pe care incerc sa le folosesc cat mai rar!!! Ma intreb :rolleyes2 daca exista nereguli legislative din punctul de vedere al culorii semnalizarilor, din moment ce unele modele, mai ales cele americane, circula legal in Romania cu semnalizari rosii:!: Iar daca stopurile de ceata portocalii ar fi o problema, ma gandesc ca se pot rezolva ... daca le facem rosii :burn: |
Re: Semnalizari Rosii - Probleme?!?
si ce ai rezolvat dak ai facut aceste schimbari? cu ce te incalzeste?:) nu m-am prins!:))
|
Nu ma inclazeste cu absolut nimic, doar eram curios daca exista si alte consecinte inafara faptului ca rosu e portocaliu si invers!
|
cum ai facut sa ai semnalele rosii?? m-ar interesa pe un golf 4
|
Quote:
|
pai si la frana kre s mai aprinde dak ai schimbat pozitia mufelor??
mai ast sfaturi |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:42. |
- Copyright 2026 4Tuning