Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Accesorii si conectica (https://forum.4tuning.ro/391-accesorii-conectica.html)
-   -   Video de la iPod (https://forum.4tuning.ro/391-accesorii-conectica/156289-video-ipod.html)

Virtual 30-11-09 18:26

Video de la iPod

Ma intereseaza si pe mine o firma de tuning sau audio din Bucuresti care poate sa-mi rezolve urmatoarele probleme.
Masina este un BMW 318i - E90.
Am si eu o problema la DVD-playerul alpine IVA-D105R, nu imi retine setarile. Firma de la care l-am cumparat si care mi l-a si instalat din timisoara a incercat de 2 ori sa rezolve problema dar sincer nu cred ca stiu cum sa o rezolve si oricum nu mai stau in timisoara deci sper sa gasesc pe cineva mai serios in bucuresti.
Problema numarul 2 de fapt e o doleanta, eu am conectat la acest dvd-player un iPod generatia 5 de 160gb (daca nu ma insel) cu muzica.
Am cautat pe internet si am gasit asta:
Alpine Interface Adaptor for iPod
Ma intereseaza o firma care lucreaza cu Alpine, poate sa-mi aduca aceasta unitate la un pret bun si sa o instaleze astfel incat sa am imagini video de pe ipod pe dvd-player.
Alternativ pot aduce si eu aceasta unitate din UK daca nu o pot aduce ei dar sa o monteze si SA MEARGA.

Daca aveti alte idei pentru problema numarul 2 va rog, astept sugestii, deocamdata asta e tot ce am putut gasi eu.

animalutz 30-11-09 23:45

Re: Video de la iPod

Inverseaza firul galben cu cel rosu. Simplu ca buna-ziua. ;)
Pentru a 2-a problema, iti recomand sa mergi la un dealer specializat Alpine.

22VIN 01-12-09 10:58

Exact - exista 3 posibilitati de combinare a mufelor, care dau urmatoarele rezultate:
- cand opresti contactul player-ul nu mai primeste deloc curent si se reseteaza
- opresti contactul si player-ul primeste curent, dar ramane aprins chiar si dupa ce ai scos cheia de tot
- cea mai buna: opresti contactul, nu functioneaza fara contactul pus, dar primeste curent cat sa isi retina setarile.
Chestiile astea trebuia sa le ai in manualul de instructiuni

Virtual 17-12-09 04:58

Din moment ce nu am vrut sa-mi desfac eu bordul atunci si asa mai departe cred ca ar fi trebuit sa le stie cei care mi-au montat playerul.
In ianuarie ma ocup neaparat de asta, deocamdata caut un dealer alpine in bucuresti.

dydysoft 26-12-09 08:31

1 Attachment(s)
nu ti-au legat firele bine la alimentare, cel galben sau cel rosu!
pentru ipod, nu da banii pe interfata aceea, nu se merita, decat daca nu ai cablu rca la aparat.Eu mi-am montat ipod-ul video prin intrarea rca de la alpine, se vede super bine, atat ca ai control doar din ipod la videoclipuri, dar poti face playlist cu video, le pui aleatoriu si nu mai ai treaba. Cablul pentru conectarea ipod-ului la alpine, a costat 40 de lei pe net. Rezultatul il vezi mai jos, bafta

animalutz 26-12-09 11:41

La modelele mai noi de Iva, cum ar fi D106R, W505R ai control complet asupra IPod-ului din player.

dydysoft 26-12-09 12:53

Quote:

Originally Posted by animalutz (Post 2923120)
La modelele mai noi de Iva, cum ar fi D106R, W505R ai control complet asupra IPod-ului din player.

prin interfata, ai control si pe playerele vechi, dar nu cred ca se merita pretul unei astfel de interfete, doar daca se gaseste in Romania. Am cautat si eu pe net, nu au nicaieri pe stoc, ca si pret era la 215 lei, dar nu se gasesc in Romania pe stoc...

animalutz 26-12-09 16:09

Ba se gaseste. Interfata aceea nu e doar de fite. E mai ok si pe parte de sunet.

Bigu 26-12-09 22:05

ca posesor de alpine si ipod eu am tras concluziile:
odata conectat pe interfata , ipodul nu mai are nevoie sa fie incarcat separat, calitatea sunetului este superioara prin interfata fata de rca/jack , controlul ipodului este mult mai usor pe hu, odata conectat il "arunci" in masina udeva ferit de alte priviri si poti uita de el pana mai incarci alte melodii, mai putine fire trase aiurea.
DECI acea interfata merita banii! sau pt hu Ipod ready merita cablul de conectare

All times are GMT +2. The time now is 23:36.

- Copyright 2026 4Tuning