![]() |
Relco Tuning
Aici vor fi postate imagini cu masini modificate de noi.
|
Re: Relco Tuning
10 Attachment(s)
Incinta subwoofer BMW E39
Doua difuzoare Pioneer 12". Un amplificator Pioneer 600W RMS. Condensator 1 Farad. |
10 Attachment(s)
Bmw e36 320i Coupe
Modificari aduse de firma Relco Tuning: Iluminat sistem deschidere portiera din interior Ceasuri bord/rosu OBC/Display rosu/Tastatura/alb Butoane comenzi geamuri/alb Buton comanda trapa/alb Buton reglaj intesitate bord/alb Sistem iluminare faruri/pozitie inclusa in lupa faza scurta/rosu |
Salut,
Cam cat m-ar costa sa schimb culoarea ceasurilor de la bord ? |
Quote:
In principiu te costa 7 RON per led cu tot cu manopera. |
frumos,f frumos,felicitari pt ce faci cu manutzele alea ale tale,se vede talentu..:D...si un mesaj catre toti:vreti sa arate bine masina si cu o muzica impresionanta?-veniti la relco tuning ;)
|
c sa zic...parerea mea...k este ce`l mai bun la tunat interioare...si mai ales la muzica...tot ce faci este cu gust....si sper sa ne apucam si la "ursache" sa ii facem ceva UNIC...numai sa te prind liber.....in rest...JOS PALARIA......si....un msj.....v.i.p VARZAAA!!!! sa t duci sa le dai lectii....contra cost:)):)):))
|
cum am mai zis...Cine Stie Stie. Bv Dragos.
|
Il recomand cu cea mai mare sigurantza...chiar stie tot ce misca in materie de audio.Multa bafta cuproo
|
Recomand si eu. Mi`a montat muzica si xenon in proiectoare, foarte multumit de calitate.
|
10 Attachment(s)
Corsa OPC WORK IN PROGRESS |
5 Attachment(s)
Corsa OPC |
sper ca vei finisa si vopsi mdf-u pe Opc tot in albastru, dak nu o sa iti fak antireclama, sau vopsit si pexiglas peste el, ptr protectie, bagaje
|
Am si eu o intrebare. Neoane de exterior pe culoarea rosie, cam cat m-ar costa?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:56. |
- Copyright 2026 4Tuning