![]() |
BMW 330i
8 Attachment(s)
BMW E46, berlina , 330i
231 de cai Fabricatie octombrie 2000, 126.000 km DOTARI : 4 geamuri electrice,oglinzi electrice incalzite, clima, scaune sport(textil) ,cd-player oem, cotiera piele fata si normala spate, volan, schimbator si frana de mana piele, 6 airbaguri, comenzi pe volan pentru cd si telefon, oglinda interioara cu senzor anti-orbire, pilot automat, jante 17 CROSS SPOKE78 , suspensie sport OEM, telefon GSM,semnale albe fata si stopuri cu semnal alb(nu imi plac deloc cele portocalii),cauciucuri 235/45/17 la 117.500 am facut schimbul de ulei si filtre.....castrol edge sport 10w60 la 125.000 am pus ulei 5w40 , pentru iarna, si filtrul de aer. Piese schimbate : regulatorul de turatie clima(nu se putea regla viteza),vas expansiune,curele,pompa de servo cu garantie,radiator,flanse amortizoare finala e schimbata cu una de inox borla masina dpdv tehnic e super-ok probleme : -e un pic atinsa de grindina...in poze nu se vede -buscile de la diferential crapate....le am in portbagaj , dar nu le-am schimbat din lipsa de timp si interes. chestia e ca daca schimbi brusc, smuceste un pic, dar eu m-am obisnuit sa nu debreiez brusc,cine nu se obisnuieste ... le are ca sa le schimbe :) pret 8800 am nevoie de o masina ieftina de 3-4000 de euro , si diferenta schimb/schimb cu e-class , sau mitsubishi lancer classic 2.0 telefon 0729.843.503 |
Re: BMW 330i
v a l a b i l :)
|
8 Attachment(s)
ceva poze noi
|
ofer un golf 5 + o usoara diferenta. Il am deschis ca thread.
|
pai spune-mi si mie ce motor are golful : 1,6 fsi, sau 2,0 fsi.....si ce a fost afectat de la lovitura. si lasa-mi numarul tau de tel, ca nu l-am gasit , sa putem vb mai bine
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
ceva poze
|
i-am pus cauciucurile de iarna....cele de vara oricum erau pe final de cariera :)
schimb doar la care sa primesc diferenta, si preferabil cutie automata |
cum teai gandit?
|
[email protected],hai sa vb.
|
imi spui pls un consum real....sincer?
...este atinsa de grindina pe o portiune mare sau numai in unele locuri? |
are lovituri de grindina pe capota 4-5 si pe plafon tot cam asa. pe capota se vede , pe plafon doar daca te uiti atent.
in oras ia intre 10 si 14, in functie de trafic, clima on/off eu am consum acum 13,3 mers pe gheata . in mod normal tot cam asa imi ia, dar mers mai agresiv. daca o alergi rau ajungi si la 17 in afara cam 11 la un mers 140-150, dar la variaza in functie de viteza . poti scoate si 8, dar si 15 pretul e negociabil la fata loclui, nu pe forum, mess, sms. |
7 Attachment(s)
valabiiiiiiiiiil . preferabil schimb/schimb cu volkswagen/seat
, octavia rs + diferenta sau e36+diferenta |
nici un schimb ...accept plata in rate . 90% avans, si restul impartiti in 5 luni
|
am mai schimbat o bieleta antiruliu azi,imi cam trosnea de cateva zile, dar cu revelionul, nu am putut sa o comand .
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:15. |
- Copyright 2026 4Tuning