![]() |
Windows 7 Experience Index - Tu ce scor ai?
1 Attachment(s)
In acest topic putem discuta despre performantele PC-urilor noastre in noul sistem de operare : Windows 7!
Pentru asta fiecare ar trebui sa spuna ce configuratia are si sa uploadeze un screenshot cu rating-ul (windows experinece index) determinat de windows. Pentru a afla care este "rating-ul" tau, intra in Control Panel - System. Rating-ul este de dat de cel mai mic scor inregistrat, nu este o medie de scoruri! Voi incepe eu: Toshiba A200 23Q - Windows 7 Ultimate X86 RTM RETAIL 4.7 CPU: T5550 dual core 1.83Ghz 4.7 RAM: 2GB DDR2 667MHZ 5.4 HDD: Toshiba 200GB 5400rpm 4.7/4.3 VGA: ATI 2600 HD 512MB DDR2 + Hypermemory! Rating: 4.3 Attachment 1188681 Ma declar pe deplin multumit de performantele acestui sistem de operare! Folosit pe o configuratie decenta, se misca la fel de bine ca si un XP! Nu am intampinat absolut nici o incompatibilitate de drivere, iar suportul Microsoft este mai mult decat suficient! |
Re: Windows 7 Experience Index - Tu ce scor ai?
1 Attachment(s)
4.4
Și eu sunt PRO Windows 7 |
Spune-ne si configuratia PC-ului! Deasemenea, versiunea Windows-ului: x64 sau x86! ;)
|
1 Attachment(s)
.............
|
Quote:
-CPU -RAM -VIDEO |
CPU : AM2 Athlon 64 X2 6000+ Windsor BOX
RAM : 4 GB DDR 2 PC 6400 800 Mhz CL5 HDD : 500 GB WD 7200rpm/SATA 2/16M/AA VGA : PCX Asus EN8600GT/HTDP_256 Placa de baza DFI NF570SLI-M2/G Bun asa colega ?? ! |
Quote:
btw, smecher PC, dar treci si tu la versiunea finala de Windows 7! |
Mi'a instalat un prieten mai demult windowsu pe la inceput cand aparuse si asa a ramas , n'am mai stat de el sa'l bag dinou :) !! Il las asa ca merge, n'am nicio problema cu el . Ma gandeam la unu original dar prea scump :lol:
|
1 Attachment(s)
as avea si eu o intrebare.. cum fac sa micsorez iconetele de pe desktop? ca am incercat sa imi dau seama toata ziua.. si nu am reusit..
si ca sa nu fiu offtopic.. :D :arrow: |
Click dreapta , View = Small Icons !! Eu asa i'am facut , si porma le'am facut si din tastatura si mai mici .... :-)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
5.5
Cpu- Core 2 Duo E7200 2.53 GHz Ram- 4 giga ddr 2 dual chanel ( nu stiu ce frecventa ) Video- 9600 gt 1giga ram HDD- 250 giga 7200 rpm placa de baza - Asus p5b |
Quote:
Afla descarcand acest programel: CPUZ ;) |
1 Attachment(s)
am atasat un printscreen cu frecventa la Ram
ms pt program :P |
1 Attachment(s)
T9600 - 2.8ghz
8 gb ram la 800mhz ati radeon hd4650 -1gb ram ddr3 laptop sony vaio |
| All times are GMT +2. The time now is 23:01. |
- Copyright 2026 4Tuning