![]() |
tremurat cand plec de pe loc golf 3
sal all
am o problema sa zic asa la un golf 3 motor 1.8 din 95 si anume - cand plec de pe loc imi tremura/dardaie (nu foarte tare) daca plec mai "tare" nu mai face. Ambreajul nu patineaza, planetarele sunt ok, uleiul in cutie e clar ca cel de bucatarie, nu caraie cand schimb etc. Care sa fie cauza? |
Re: tremurat cand plec de pe loc golf 3
Quote:
|
nu am tractat si nici nu am fortat-o cu scarturi si alte minuni
|
Nu este neaparat nevoie sa o fortezi sau sa tractezi ceva. Exista posibilitatea ca arcurile discului sa-si fi pierdut elasticitatea in timp. Datorita incalzirii si racirii repetate (cazul motoarelor si implicit a componentelor metalice) structura materialelor sufera modificari. Unele materiale devin casante, altele devin mai moi. Acesta din urma mai mult ca sigur ai sa-l gasesti la placa ta, de ambreiaj. Cel putin unul din cele 4 sau 6 arcuri o sa aibe joc in locasul sau.
|
si eu am patit , scimba bucsile in brate
|
Asa se mai intampla si la mine cateodata,in general cand o alerg sau mai fortez ambreajul cand urc (bordura) in parcare.Asa am auzit si eu ca arcurile de pe discul de ambreaj nu mai tin foarte bine.Oricum mai astept putin si o sa l schimb ptr k patineaza in ture mari.sal
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:44. |
- Copyright 2026 4Tuning