![]() |
BMW E36 M-Pack, Avus
9 Attachment(s)
Dupa cum scrie in titlu , e36 coupe , avus , M tehnic interior-exterior de fabrica.
318is 143 cp. Interior: Scaune sport tapiterie M3 hurricane volan M praguri M schimbator M3 (e46) 6 trepte iluminat Plafon negru trapa casetofon Original BMW. Exterior: Kit M tehnic complet din fabrica autoblocant Angel eyes xenon Jante CR7 , 9 J toate 4 eleron luneta,porbagaj evacuare REMUS. an fabricatie 1993 2 proprietari, acte la zii , itp valabil 2 ani 2 chei ALARMA cu inchidere centralizata Are ambreiaj NOU ( 1000 km) placute noi fata-spate ATE , baterie noua etc... Pretul este de 4200 euro usor negociabil. "" In poze nu are bandou,prag , proiectoare si semnal , dar masina se vinde completa , le am pe toate dar in poze erau demontate "" Telefon: 0762 081 371 Mess: gggaua |
Re: Vand e36 M pack , avus
15 Attachment(s)
Poze facute azi ,dar din pacate era murdara , micile piese care lipsesc , le am dar nu am avut timp sa le montez .
la sfarsit e o poza si cu sora ei mai mica :D Pretul este de 4200 euro usor negociabil , masina este cu absolut tot la zii , merge impecabil . |
Re: BMW E36 M-Pack, Avus
17 Attachment(s)
Scuze de dublu post dar pun poze cu ea spalata ca dupaia uit.
Proiectoare,bandou,prag si semnal LE AM dar nu am avut cand sa le montez. La sfarsit , 2 mici filmari cu sunetul evacuarii , in sarcina se aude ceva mai gros.. PS: volanul va fii imbracat in piele cu cusaturi de M . pun poze peste 2 zile. |
UPPPPPPPPPPP , masina a primit JANTE pe 17 , M tehnic originale BMW e46 , si volanul a fost imbracat in PIELE cu cusaturi de M .
Poze pun maine , pretul este de 4200 euro !!!!!!!!!!!!!!!!!! |
13 Attachment(s)
Poze dupa cum am spus,Dar din pacate iar este murdara.
Si niste precizari: Volan de M cu cusaturi M din PIELE. Schimbator M ,6 trepte din PIELE Frana de mana din PIELE cu cusaturi culoarea masinii ( avus ) Fete de usi PIELE. Are tras cablu de statie cu siguranta cu tot pana in porbagaj. |
nu vrei un 330 ?
|
momentan stau prost cu banii pentru diferenta , frumos 330 tau , iar performantele sunt foarte bune... Bafta la vanzare
|
arata si ea a masina acum :D
|
1 Attachment(s)
Up pret 4200 , masina merge excelent , ambreiajul nou isi spune cuvantul , placutele lafel toate 4 noi ATE.
|
Am vazut-o live de mai multe ori.. arata foarte bine.. Spor la vanzare!! :)
|
Mersi .
Am scos consum IN ORAS PE AGLOMERATIE 10% mers NORMAL. Cine nu crede il invit sa bage de 40ron benzina 10 litri fix si merg fix 100 km cu ei. |
UPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
|
Quote:
|
Quote:
Cine nu crede il invit sa bage benzina si sa ii demonstrez , daca stau sa bag benzina pentru toti care vor doar sa testeze ajung sa bag 100euro intr o luna.. |
Quote:
Am avut 318is si imi consuma 9%in iasi. bafta |
| All times are GMT +2. The time now is 22:06. |
- Copyright 2026 4Tuning