![]() |
Ce pot face la un 318ci?
3 Attachment(s)
Sal,am si eu un 318ci din 2001,cu anvelope de 225/50 si genti de 16".
Mi se pare cam inceata masina,si as vrea sa aflu ce ar fi mai bine sa ii fac,dar sa nu coste ff mult: -sa imi schimb ceva la motorul acesta? -sa mi-l schimb cu unul de 2.5 sau 3 litri? (cat consuma fiecare,pt ca al meu imi arata la bord ca consuma 14.5 l/100km :shock: in oras) Ms... |
Re: Ce pot face la un 318ci?
salut SSpeed..pai depinde ce vrei sa faci cu ea shi de cati bani dispui..io as putea sa te ajut dak vrei pt k am magazin de tuning..vrei tuning la motor sau pe afara...jante bari ...zi ceva..;-)
|
E frumos asa simplu! Eu zic ca in afara de 'nari' nichelate, evacuare sport si filtru n-ar trebui sa-i faci nimik. E pacat s-o strici.Oricum la motorul ala pres. ca nu te asteptai la pretentii super sportive. Eu zic ca e suficient(in caz ca nu il bagi la curse). Niste jante mai mari ajuta estetic dar iti vor lua din demaraj si-ti vor creste consumul.
Parerea mea. |
pentru ce ti-ai luat 318?? daca vrei putere mai mare:lol:
in leg. cu consumul eu am 2.5 si in medie am 12.4 in oras....in ultimii 3000km:D |
Quote:
|
Quote:
|
Incepe si u cu un chip :D itzi da ceva cai...si mai bine daca dispui de bani iatzi un motor de m5 sau m3:D
|
mssina tisepare inceata din cauza rotilor eu am tot unala fel si am pus pe ia 225 45 17 si de cind am schimbat rotile am pierdut din demaraz dar posi sai umbli la calculator si o ridici la 150 de cai cu numai 100 de euro si ai sa vezi ca se schimba situatia
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:36. |
- Copyright 2026 4Tuning