![]() |
VW Lupo
3 Attachment(s)
Se vinde:
VW LUPO - 2001 fabricatie - 95.500 km rulati - capacitate: 1360 cmc - putere: 75CP - norma de poluare EURO 4 - inmatriculata RO Culoare exterioara: - Alb Interior: - textil, gri/albastru Dotari: - Aer conditionat - ABS, EBD - airbag-uri frontale - geamuri electrice fata secventiale. Geamuri au functie roll up (se inchid din cheie) - proiectoare de ceata - jante aliaj OEM 14", anvelope 185/55R14 - radiocass BETA OEM - volan reglabil pe inaltime - scaune fata easy-entry, ambele cu reglaj pe inaltime - bancheta spate rabatabila si fractionata 50-50 - folie geamuri laterale spate - antena scurta. Tehnic: - discurile fata schimbate la 91.000km. Acum are discuri ATE. - placute fata schimbate la 91.000km. Acum are placute BOSCH - distributie schimbata la 91.000km. RolE si curele INA SI GATES - pompa apa schimbata la 91.000km. Este GRAFF. Are ITP-ul facut luna asta. Este valabil pana in Noiembrie 2011. Pretul este de 4400 euro. Sunt interesat si de schimburi cu un sedan mai mare (motivul ptr care se vinde este achizitia uneia de familie). |
Re: VW LUPO
|
te intereseaza un schimb cu seat-ul meu?
0767040634 0729926451 |
salut.
Da, as fi interesat. In ce conditii? Ce diferenta mai vrei? Caci am bugetul strans de gat rau... |
Re: VW Lupo
fa-mi o oferta decenta la asta:
https://forum.4tuning.ro/191-bazar-au...-inscrisa.html |
multumesc ptr oferta.
caut ceva din grupul VAG sau un FORD FOCUS Berlina... Si sa fie dupa 2003... Valabil. |
Spatioasa si ingrijita ,o masina de familie : https://forum.4tuning.ro/191-bazar-au...6-1-9-tdi.html
+ diferenta MUltumesc |
multumesc ptr oferta, dar trebuie sa o refuz.
Ai o masina f frumoasa, dar: 1. diferenta ar fi prea mare ptr bugetul meu 2. masina e prea mare... caut mai degraba ceva cu o clasa mai jos, gen A4 daca tot am pomenit de AUDI... Caut BORA, OCTAVIA... |
i-am activat si functia roll-down.
Acum geamurile coboara si urca din cheie. Este programata si ptr montarea unui set de chei pliabile, ptr deschiderea de la distanta (telecomanda). |
3 Attachment(s)
Noutati: masina a fost incaltata cu anvelope 195/45R15, anvelope ce imbraca noile jante BBS originale VW.
Deasemenea i-a fost montat modulul confort ptr inchiderea centralizata, avand cheie pliabila tip VW... |
Schimb cu un Hyundai i30 model 2009?
|
2 Attachment(s)
salut. In ce conditii?
Mai jos, noua cheie :) |
anuntul este inca valabil.
Masina a primit un set de covorase de cauciuc si sunt in curs de achizitionare a unui eleron care va fi montat pe hayon. Sunt interesat mai ales de BORA sau OCTAVIA 1. Nu ma intereseaza preluari de leasing-uri... Astept oferte. |
masina are de ieri cablu de ambreiaj nou.
In curand ii voi monta si un eleron pe hayon, identic cu cel de pe LUPO GTi. Eleronul este nou. O sa revin cu poze. |
3 Attachment(s)
anuntul este valabil.
Pretul este de 3.900 euro negociabil. |
| All times are GMT +2. The time now is 21:13. |
- Copyright 2026 4Tuning