Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bursa serviciilor AUTO (https://forum.4tuning.ro/102-bursa-serviciilor-auto.html)
-   -   Inmatriculari Auto Bucuresti (https://forum.4tuning.ro/102-bursa-serviciilor-auto/154847-inmatriculari-auto-bucuresti.html)

rcalausata 22-11-09 09:17

Inmatriculari Auto Bucuresti

Inmatricularea unui autoturism inseamna mult timp pierdut la Directia de Impozite si Taxe, la Cec, Posta, RAR, Biroul de Inmatriculari Auto, etc.
Noi putem sa facem acest lucru pentru clientii nostrii in cel mai scurt timp posibil!

Servicii oferite:

*Inscrierea autoturismului la Directia Impozite si Taxe in sectorul aferent proprietarului autoturismului;
*Plata taxelor pentru inmatricularea autoturismelor (taxa de inmatriculare, taxa de prima inmatriculare, taxa de talon, taxa pentru numere);
*Deplasarea cu autoturismul ce urmeaza sa fie inmatriculat la un punct ITP autorizat in cazul expirarii ITP;
*Deplasarea cu autoturismul ce urmeaza sa fie inmatriculat la RAR Voluntari (cea mai rapida solutie pentru obtinerea certificatului de autenticitate);
*Completarea si depunerea actelor la Biroul de Inmatriculari Auto din Pipera
Ridicarea actelor de la Biroul de Inmatriculari Auto din Pipera

Oferim cel mai bun tarif de pe piata pentru serviciul de inmatriculare auto.
Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati 0723005811.

De asemenea oferim cele mai mici tarife RCA cu livrare gratuita oriunde in Bucuresti, in oricare zi a saptamanii si la orice ora!

www.rcalausata.ro

kidu2006 22-11-09 22:02

Re: Inmatriculari Auto Bucuresti

Si care ar fi tariful asta special al vostru pt treaba asta,lasand la o parte banii pentru acte?!

rcalausata 25-11-09 18:36

Quote:

Originally Posted by kidu2006 (Post 2828334)
Si care ar fi tariful asta special al vostru pt treaba asta,lasand la o parte banii pentru acte?!

300 ron este tariful special in conditiile in care pe piata pentru toate serviciile (inclusiv vizita la RAR cu auto) suma este in jur de 500-600 ron, fara taxele pentru acte.

razvan_gavan 25-11-09 19:46

salut,

Am urmatoarea problema si sper sa ma poti ajuta.

Am cumparat un Bmw, inmatriculat in Romania.

Acest Bmw are proprietarul cu numele X

X i-a vandut prin contract de vanzare cumparare masina lui Y si i-a dat fisa de inmatriculare vizata de sectia financiara, carte, talon si toate cele. (asta se intampla in martie 2009).

Y a tinut masina fara sa o inmatriculeze pe numele lui si i-a vandut-o lui Z.Acest Z a facut un contract de cumparare intre el si Y si nu a inmtriculat-o niciodata pe numele lui.

Z i-a vandut masina mie. EU am luat masina cu:

-carte in original
-talon in original
-contract intre X si Y
-fisa de inmatriculare eliberata de X
-contract intre Y si Z

Vreau sa inmatriculez masina si mi-e scarba sa alerg peste tot. Cat ma costa si daca da cum pot proceda?

Multumesc

kathalin 25-11-09 19:58

2.8i al tau probabil nu?Frumoasa masina k si fostul e39.

kidu2006 25-11-09 22:03

Quote:

Originally Posted by rcalausata (Post 2836463)
300 ron este tariful special in conditiile in care pe piata pentru toate serviciile (inclusiv vizita la RAR cu auto) suma este in jur de 500-600 ron, fara taxele pentru acte.

Fa-ma sa inteleg mai bine te rog frumos,adica daca iti dau 300ron tu imi inscrii masina?

rcalausata 26-11-09 08:19

Quote:

Originally Posted by razvan_gavan (Post 2836665)
salut,

Am urmatoarea problema si sper sa ma poti ajuta.

Am cumparat un Bmw, inmatriculat in Romania.

Acest Bmw are proprietarul cu numele X

X i-a vandut prin contract de vanzare cumparare masina lui Y si i-a dat fisa de inmatriculare vizata de sectia financiara, carte, talon si toate cele. (asta se intampla in martie 2009).

Y a tinut masina fara sa o inmatriculeze pe numele lui si i-a vandut-o lui Z.Acest Z a facut un contract de cumparare intre el si Y si nu a inmtriculat-o niciodata pe numele lui.

Z i-a vandut masina mie. EU am luat masina cu:

-carte in original
-talon in original
-contract intre X si Y
-fisa de inmatriculare eliberata de X
-contract intre Y si Z

Vreau sa inmatriculez masina si mi-e scarba sa alerg peste tot. Cat ma costa si daca da cum pot proceda?

Multumesc

Taxele de inmatriculare (RAR, taxa inmatriculare, taxa talon, numere ...) sunt aproximativ 300 ron, procura pentru a putea indeplini formalitatile legale in jur de 75 ron si comisionul pentru "alergat" cu toate actele la sectia financiara, RAR, posta, cec, inmatriculari auto, etc 300 ron;

Cel mai bine vorbim la telefon 0723005811.

Toate cele bune

rcalausata 26-11-09 08:24

Quote:

Originally Posted by kidu2006 (Post 2837188)
Fa-ma sa inteleg mai bine te rog frumos,adica daca iti dau 300ron tu imi inscrii masina?

In primul rand trebuie facuta procura notariala pentru a putea reprezenta clientul la Sectia Finaciara, RAR, Inmatriculari Auto, etc; aceasta costa in jur de 75 ron.

In al doilea rand sunt taxele obisnuite de inmatriculare (aproximativ 250 - 300 ron)

In al treilea rand este comisionul de 300 ron pentru cele 2-3 pierdute pentru formalitatile de inmatriculare.

Deci eu primesc, procura, actele si in ziua programarii la RAR pot sa merg cu masina pentru certificatul de autenticitate, si cam in 3 zile ma intorc cu talonul nou si numerele (masina inregistrata la fisc si inmatriculata la politie).

Tioate cele bune,

rcalausata 29-11-09 10:03

up pls

rcalausata 17-04-10 15:13

Oferta valabila :)

rcalausata 20-05-10 10:16

Oferta disponibila, cel mai mic tarif de pe piata.
Pentru un autoturism cumparat din Romania (inmatriculat precedent in Romania) toate formalitatile ar putea fi facut in regim de urgenta in 2 zile!

rcalausata 12-08-10 17:46

Cel mai mic tarif de pe piata pentru inmatricularea unui autoturism!
Oferta disponibila!
Up :)

rcalausata 24-04-12 12:33

up

up up up

All times are GMT +2. The time now is 18:35.

- Copyright 2026 4Tuning