![]() |
B 61 R S V
8 Attachment(s)
cateva poze ...masina este noua si nu am apucat sa umblu la ea ...
urmeaza rapid sa imbrac materialul de langa cotierele de pe usa si oglinzile intr-o folie care imita carbonul......are turbina deci este .....:) |
Re: cazanul meu cel nou :)
esti dator de 1 tura:D aaa si tre sa o uzi ca altfel rugineste:D sa nu aprinzi beculetele de la ornamentu de la evacuare asteptam mai mult:D de la tine si hai mai repede cu rodaju ala sa iti bagi si tu la chestia aia care face pssssssssssssssssssssssssss
|
nu face ...psssssssssssssssssss...ca este DCI :lol:
|
dci si, mamaliga slab baiatu alceva nai gasit e bine ca faci economie si tu la buzunar
|
pai asta a fost si motivul ! .....pe interes ....:) eco eco :D ....
|
eshti nebun .. diselar ?!? .... pacat ;) ... io prefer benzina ... sper k nu`i toba d`aia cu albastru .. plm .... fereste`te k e kitch ;)
|
nu este cu albastru .....sincer nici nu stiu ce culoare are ....dar inca nu a vazut curent ledurile alea ...si nici nu o sa vada vreodata :)
nu este kitch ..teava arata bine live ...;) este masiva...si am luat la ''oferta'' |
pun pariu k este laureat
|
cat ai dat pe ea nu se merita sati ei una de afara astra golf si eseai mai eftin cu 4500 ati luai astra bun sau e de la firma luata an lizing.
|
de ce nu ai vopsit cercurile argintii?asa erau in ton cu consola si ceasurile de la bord(turometru si kilometraj)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
interior > exterior ....tot albastru ! |
frateeee,ce ti-am zis io tie.....deci....da,corect-diesel,gresit-logan
dar,sa o stapanesti sanatos,fara evenimente neplacute,si..CASCO rulz :D |
men .....:lol: esti loco ...normal ca fara evenimente la cat de incet merg eu '' :lol: :twisted:
casco rullz !!! |
| All times are GMT +2. The time now is 15:57. |
- Copyright 2026 4Tuning