Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   B 61 R S V (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/15477-61.html)

sil4tuning 06-04-06 16:47

B 61 R S V

8 Attachment(s)
cateva poze ...masina este noua si nu am apucat sa umblu la ea ...
urmeaza rapid sa imbrac materialul de langa cotierele de pe usa si oglinzile intr-o folie care imita carbonul......are turbina deci este .....:)

Alexutzzz 06-04-06 17:04

Re: cazanul meu cel nou :)

esti dator de 1 tura:D aaa si tre sa o uzi ca altfel rugineste:D sa nu aprinzi beculetele de la ornamentu de la evacuare asteptam mai mult:D de la tine si hai mai repede cu rodaju ala sa iti bagi si tu la chestia aia care face pssssssssssssssssssssssssss

sil4tuning 06-04-06 17:06

nu face ...psssssssssssssssssss...ca este DCI :lol:

bano 06-04-06 17:29

dci si, mamaliga slab baiatu alceva nai gasit e bine ca faci economie si tu la buzunar

sil4tuning 06-04-06 17:41

pai asta a fost si motivul ! .....pe interes ....:) eco eco :D ....

Psycho 06-04-06 17:47

eshti nebun .. diselar ?!? .... pacat ;) ... io prefer benzina ... sper k nu`i toba d`aia cu albastru .. plm .... fereste`te k e kitch ;)

sil4tuning 06-04-06 17:49

nu este cu albastru .....sincer nici nu stiu ce culoare are ....dar inca nu a vazut curent ledurile alea ...si nici nu o sa vada vreodata :)
nu este kitch ..teava arata bine live ...;) este masiva...si am luat la ''oferta''

ady0scorpion 06-04-06 20:24

pun pariu k este laureat

bano 06-04-06 20:37

cat ai dat pe ea nu se merita sati ei una de afara astra golf si eseai mai eftin cu 4500 ati luai astra bun sau e de la firma luata an lizing.

iovivali 07-04-06 02:49

de ce nu ai vopsit cercurile argintii?asa erau in ton cu consola si ceasurile de la bord(turometru si kilometraj)

sil4tuning 07-04-06 05:31

Quote:

Originally Posted by ady0scorpion
pun pariu k este laureat

pui pariu bine ....:-)

sil4tuning 07-04-06 05:33

Quote:

Originally Posted by bano
cat ai dat pe ea nu se merita sati ei una de afara astra golf si eseai mai eftin cu 4500 ati luai astra bun sau e de la firma luata an lizing.

eu am mai avut un vectra DTI ...din 98 ...si era varza ....nu am mai vrut masina sh ....sa urc in ea si sa vad ca are la km format din 6 cifre ...puteam sa imi iau altceva ...dar nu am vrut ...am vrut sa fie noua si cu garantie ..si voila ....

sil4tuning 07-04-06 05:34

Quote:

Originally Posted by iovivali
de ce nu ai vopsit cercurile argintii?asa erau in ton cu consola si ceasurile de la bord(turometru si kilometraj)

pai si consola va deveni tot albastra ...toata masina va fi albastra ...sper si jentile :) .....
interior > exterior ....tot albastru !

needBrain 07-04-06 13:09

frateeee,ce ti-am zis io tie.....deci....da,corect-diesel,gresit-logan
dar,sa o stapanesti sanatos,fara evenimente neplacute,si..CASCO rulz :D

sil4tuning 07-04-06 13:10

men .....:lol: esti loco ...normal ca fara evenimente la cat de incet merg eu '' :lol: :twisted:
casco rullz !!!

All times are GMT +2. The time now is 15:57.

- Copyright 2026 4Tuning